2777
2789
ضمنا راستی بابام که رفت ساری  بهشون نگفته بود هتل پیدا کنید  خودشون برده بودن

خداروشکر 

بازهم قیاس درستی نیست 

موفق باشید

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مرسی    

زنده باشی و سلامت عزیزم⁦♥️⁩

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب فکر کنم گلی حوصله صحبت نداری خانم مهربون  ممنون میشم بحث نکنید  بالاخره این تاپیک م ...

داغون  میشه آدم وقتی هرروز صبح اینستا رو باز میکنی یکی مفت مفت جونشو از دست داده و همچنان هیچ رعایت نمیکنن 

و همچنان مجبوریا غیر مجبور در سفر و در خطر...

حوصله میمونه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شما که برای کار میرید هتل رو بهتون نمیدن؟ بالاخره خودشون یا هتل باید ببرن شما رو یا هزینه هتل رو بتو ...

دوست عزیز ⁦❤️⁩ 

قصد مچ گیری از هم که نداریم 

پس از ادبیات بهتری برای سوال کردن استفاده کنیم که کسی ازمون دلخور نشه بهتره 

شرایط هرکاری متفاوت متاسفانه و خب ذکر اون اینجا فکر نمیکنم دردی رو دوا کنه 

زود_قضاوت_نکنیم#  

ممنون از اینکه به تاپیک بنده سر زدید 

و ممنون تر میشم بحث نکنید

داغون  میشه آدم وقتی هرروز صبح اینستا رو باز میکنی یکی مفت مفت جونشو از دست داده و همچنان هیچ ر ...

بله متوجهم 

و خود ما به شخصه مثل خیلی از دوستان رفتار کردیم الحمدالله که باعث به خطر افتادن جون کسی نشیم 

ولی بعضی شرایط دست اون آدم نیست وگرنه واقعا کسی خیلی ... باید باشه برای تفریح و خوش گذرونی خودش زندگی بقیه رو به خطر بندازه 

دوست عزیز ⁦❤️⁩  قصد مچ گیری از هم که نداریم  پس از ادبیات بهتری برای سوال کردن استفاده ک ...

واقعا کدوم جمله ی من بد بود؟

من فقط سوال برام پیش اومد. 

مچ گیری فقط برداشت ذهن شما بود و اصلا چرا باید بخوام مثلا مچ گیری کنم!!!

واقعا کدوم جمله ی من بد بود؟ من فقط سوال برام پیش اومد.  مچ گیری فقط برداشت ذهن شما بود و اصل ...

بگذریم دوست عزیز ⁦❤️⁩

یکم به جملتون نگاه کنین متوجه عرایض بنده میشید 

برداشت ذهن من براساس تاییدیه آخر جملتون بود فکر نمیکنم یه پرسش ساده به این شکل مطرح بشه یا ممکن شما پرسش سادتون هم به این شکل هست بهرحال 

موفق و پیروز