2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم 😢😥😔

388 بازدید | 21 پست

سر یکسری ندونم کاریاش و وضعیت بدی که برامون به وجود اومده خیلی سرزنشش کردم خیلی ازم ناراحت شد..

بهش گفتم انقد تو احمقی همه ازت جلو زدند تو روز به روز داری پسرفت میکنی خستم کردی هیچی نگفت تقصیرکارم نیست فقط بدشانسی اورده..من خیلی زبونم تیزه بچها😔😔دلش شکست شوهرکم

خب الان ما برای تو و شوهرکت

چیکار میتونیم کنیم

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخی گناه داره..

حتما برو از دلش دربیار  و بگو منم تااونجایی ک بتونم واسه پیشرفتمون کمکت میکنم که اونم دلگرم بشه 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

عشق دل شوهرمنم ضربه زیاد زد و اذیتم کرد میفهممت ولی سعی کن زیاد با حرف نچزونیش چون از فردا نمیاد بهت بگه چ گندی زده یا کمک بخواد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
عشق دل شوهرمنم ضربه زیاد زد و اذیتم کرد میفهممت ولی سعی کن زیاد با حرف نچزونیش چون از فردا نمیاد بهت ...

بخدا یوقتایی انقدر بهش دلگرمی میدم ولی باز یک لحظه دیوونه میشم هی میگم با خودم اگه این کارو نمیکرد اگه این راهو نمیرفت الان اینجوری نبود زندگیمون..پیشرفت اطرافیانمو و شوهرخواهرامو میبنم حسرت میخورم بخدا

الان دقیق حضور ذهن ندارم اما یه استادی بود میگف در زبان عرب کلمه (نقل ب مضمون میکنم)به معنی دِشنه است

دشنه چیه ،اون چاقویی که از شمشیر کُشنده تر هست

پس با این اوصاف میشه فهمید چقدر میتونه تاثیر بذاره تک تک کلمه هایی که به کار میبریم

ضمنا همیشه اثرش می مونه یه گوشه ی دل و ذهن

بیشتر مراقب حرف زدنت باش عزیزم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
واقعا همینطوره از بعدازظهر حال خودمم بده..عصبی ام

متوجه م گلم ،این حرفام ب منظور شماتت نبود،گفتم شاید موثر باشه که من بعد هر وقت ناراحت و عصبی میشه ،این حرفام یادت بیاد و خوددار تر باشی ،تا مث الان حالت خرابه حرفایی نباشه ک زدی و نمیشه پس بگیرشون عزیزم

هر وقت برگشت برو بغلش کن ببوسش ،بهش حس آرامش بده

اونم تو این زندگی اول از همه تو رو داره فدات شم ،حال اون ک خوب شه ،حال خودتم بهتر میشه

همه مون آدمم و یه جاهایی کم میارم ،اشتباه میکنیم اما ب این معنی نیس ک بدیم یا درست نمیشیم یا عزیزانمون رو دوست نداریم

ان شا الله گشایش عظیمی تو زندگیتون شه و دلتون همیشه آروم باشه و خووووووش❤

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
متوجه م گلم ،این حرفام ب منظور شماتت نبود،گفتم شاید موثر باشه که من بعد هر وقت ناراحت و عصبی میشه ،ا ...

قربونت بشم عزیزم خیلی مهربونی امیدوارم زندگی همیشه بر وفق مرادت باشه❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز