2777
2789
تا هروقت که خودت تصمیم بگیری بهش فکر نکنی اگه بخوای هی بهش فکر کنی ، هیچ‌وقت اون آدم په بخوای چه ن ...

خیلی سخته همش منتظر معجزه ام اون کات نکرده ولی من مجبورم و کات کردم ولی منتظر درست شدن همه چی

کاش خدا نشونه ای میداد که منتظر بمونم یا فراموش کنم😭😭

خدایا شکرت
چرا؟؟ اونم دوست داره؟ اگه همو دوست دارین دوباره برگردین ب هم اخه سخته واقعا😢😭😭

شرایطمون سخته اونم دوسم داره ولی خونوادش به من راضی نیستن من بزرگترم میگه اینده ای باهم نداریم ولی از زندگیم هم نمیره بیست بارکات کردیم باز برگشتیم بهم

گفت نه من میتونم بدون تو نه تو😭😭😭دارم دق میکنم

خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم دوسم داره یا نه

همش میگم اگه دوسم داشت نمیشه و خونوادم راضی نمیشن بهونه اس راضیشون میکرد از طرفی ماه پیش رفت سربازی اموزشی هرروز بهم زنگ میزد😭😭😭گاهی روزی دوبار

خدایا شکرت
شرایطمون سخته اونم دوسم داره ولی خونوادش به من راضی نیستن من بزرگترم میگه اینده ای باهم نداریم ولی ا ...

عزیزم خیلیا شرایط تو رو دارن

باهاش حرف بزن بگو با هم تلاش میکنیم تا راضی شن

ببین تا میتونی برای داشتنش تلاش کن

ممکنه یه روز ب الانت فکر کنی و بگی کاش بیشتر تلاش میکردم

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
عزیزم خیلیا شرایط تو رو دارن باهاش حرف بزن بگو با هم تلاش میکنیم تا راضی شن ببین تا میتونی برای دا ...

وقتی اون نمیخواد😔خیلی باهاش حرف زدم میگه بابای منو نمیشناسی وقتی بگه نه یعنی نه منم نمیتونم تو روی بابام وایسم پشتوانه مالی ندارم،

از طرفی هم کات میکنم باهاش چندروز کاتیم باز به یه بهونه ای پیام میده ،حتی به بلاک و انفالو کردن همدیگه رسیدیم، اس میداد همش جلو چشمامی حالت خوبه؟😭😭

خدایا شکرت
وقتی اون نمیخواد😔خیلی باهاش حرف زدم میگه بابای منو نمیشناسی وقتی بگه نه یعنی نه منم نمیتونم تو روی ...

عزیزم😢

وای خدا😞میدونم سخته...درکت میکنم

ولی اون گفته نمیتونم تو رو بابام وایسام

شاید واقعا دوست داره...ببخشید اینو میگم😣ولی باید فراموش کنی

شک نکن اگه قسمت باشه مال هم میشین

سعی کن خودتو سرگرم کنی 

تو جمع زیاد برو چون تو تنهایی یادش میوفتی و حالت بدتر میشه😞

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
عزیزم😢 وای خدا😞میدونم سخته...درکت میکنم ولی اون گفته نمیتونم تو رو بابام وایسام شاید واقعا دوست ...

اره من تصمیممو گرفتم باید فراموشش کنم😭😭😭فقط نمیدونم چطوری،سرکار میرم ولی شب که میام خونه یادش میوفتم تا گریه نکنم اروم نمیشم😭😭

خدایا شکرت
اره من تصمیممو گرفتم باید فراموشش کنم😭😭😭فقط نمیدونم چطوری،سرکار میرم ولی شب که میام خونه یادش میو ...

😞هیییی خدا

زیاد خودتو مشغول کن

اگه دوست داری درخواست دوستی بده هر وقت خواستی با من درد و دل کن😢😔

معلم آینده😍👩🏻‍🏫