2789
عنوان

ولنتاین♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 33 پست
براش کادو گرفتم قراره بریم بیرون همه جای شهرو باهم گشتیم دوس دارم یجای جدید بریم ولی نمیدونم کجا ...

پارسالم برام کفش و ساعت و عطر خرید

رفتیم بیرون😍

سال قبلشم برام گردنبند خریده بود رفتیم بیرون😬

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بد بخت سینگل☹️☹️☹️ بهتر خودم میرم واسه خودم سی کیلو پاستیل میخرم ☹️

خوب خوبه با خودت جشن میگیری منم ببینم اگه دوست پسرم برام چیزی نگرفت خودم میرم یه عالم شکلات میخرم 😂😂😂🥰🥰♥️

👸🏼
خوب خوبه با خودت جشن میگیری منم ببینم اگه دوست پسرم برام چیزی نگرفت خودم میرم یه عالم شکلات میخرم 😂 ...

اره بابا 

مثلا باید تو سینگلم پادشاهی کرداا☹️

سوس ماس

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(
چه آقای خوبی 😻👑👌🏽

دوست پسرم میباشد😶

ولی خب ماهه واقعا

یکم دستش تنگه امسال ولی میدونم بااین حال برام کادو خریده..

دعاکنین زود زود دستش باز بشه😢

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
دوست پسرم میباشد😶 ولی خب ماهه واقعا یکم دستش تنگه امسال ولی میدونم بااین حال برام کادو خریده.. د ...

ای جان ،چه دوست پسر خوبی ،من اصن نمیدونم‌دوس پسرم چیزی میگیره واسم یا نه 

👸🏼
ای جان ،چه دوست پسر خوبی ،من اصن نمیدونم‌دوس پسرم چیزی میگیره واسم یا نه 

سال اوله باهمین؟