2777
2789
خدارو شکر پدر و مادر خوبی دارین  خدا حفظشون کنه

مرسی عزیزم

اینم بگم که منم اعصابم خورد میشد

وقتی بعضی از فامیلامون سطح تحصیلی پایینی دارن،هیچ موفقیتی کسب نکردن،شعور ندارن،سواد ندارن،پول ندارن،خونه ندارن

فقط افتخارشون اینه تونستن چند تا بچه داشته باشن همین

کرونا بهونه ی خوبی شده چندین ماهه خبری ازشون ندارم خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من خودم نخواستم ازدواج کنم  بعضی حرفا خیلی زور داره

اتفاقا اگه ازدواج نکردی از دوران مجردیت لذت ببر!!! به خدا من  الان حسرت اینو دارم که یک ساعت برای خودم باشم نمی تونم!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
تو یه جمعی بودیم یه زنه داشت می گفت من ۱۴ سالگی شوهر کردم و چقدر سختی کشیدم و بلد نبودم جلوگیری کنم ...

وااااای خدا میدونم چی میگی

چرا انقدر افتخاره برای بعضیا؟؟😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اتفاقا اگه ازدواج نکردی از دوران مجردیت لذت ببر!!! به خدا من حسرت اینو دارم که یک ساعت برای خودم باش ...

مجردیم خوبه خدارو شکر

دوستای خوبیم دارم

ازسال بعدم از کارمندی خلاص میشم  

وااااای خدا میدونم چی میگی چرا انقدر افتخاره برای بعضیا؟؟😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از این بدم امد که یک ساعت نشستم پای حرف هاش با دلسوزی به حرف هاش گوش دادم آخر دست می خواست زندگی مزخرفش که انقدر ازش می نالید بزنه تو سر من!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
از این بدم امد که یک ساعت نشستم پای حرف هاش با دلسوزی به حرف هاش گوش دادم آخر دست می خواست زندگی مزخ ...

کامل میتونم درک کنم چی میگین

متاسفانه فامیلای منم(خانوادم نه)ته موفقیت رو در ازدواج زود و تولید مثل زود میدونن🤮🤮🤮🤮

بگو اهداف مهم تری دارم توی زندگیم تا 40سالگی هم فرصت بچه داشتن هست تا اون موقع کیس مناسب پیدا کردم ا ...

دقیقا همینیه که میگی 

ولی یه بار داشتم میگفتم سال بعد کارمو مستقل میکنم و...

داشتم با ذوقم میگفتم

برگشت گفت اره آخرش که چی همه پولاتم میرسه به داداشات  

دقیقا همینیه که میگی  ولی یه بار داشتم میگفتم سال بعد کارمو مستقل میکنم و... داشتم با ذوقم می ...

عزیزم زبونت کوتاهه چرا!من مامان بزرگم عزیزه دلمه ولی یکی دوبار دیگه میگفت مادر تا 6-7سال دیگه شوهر میکنی نشستم براش توضیح دادم که بنده توی 32-33ازد.اج میکنم بدن خانوما هم تا 40میتونه بچه دار بشه چه بسه حتی موقعیت بدرد بخورم پیدا نکردم توی اون سن تخمکام رو فریز میکنم تا 45میتونم بچه بیارم بعدم زدمش به شوخی و خنده اهمیت نده بابا یبار توضیح بده بعدش فراموش کن کی چی میگه شما هم فرصت داری ولی خب سنتون دیگه سن ازدواجه 30اینطورا با یکی آشنا بشین و کارتون رو راه بندازین تا 3-4سال دیگه ازدواج میکنین فوقش عجله ای نیست ولی زودم نیست خب البته اگر تمایل به ازدواج دارین اگرم ندارین که بازم به خودتون مربوطه ولی در کل میگفتی بهش از همونجایی که آینده من به شما الهام میشه به منم رسیده 10سال بعد داداشم زنده هستم و لذت میبرم و خوشی میکنم نگران نباش مادر جان

اون طرز فکرش تو قدیمه من مادربزرگم ۳۱سالگی نوه دار شده الان ۷۱ سالشه 

ولی کلا ازدواجم وقت داره از وقتَش بگذره خوب نیست دقیقا مثل سن پایین ازدواج کردن تعادل همه چیز خوبه تو ۴۰ سالگی بچه دار شدن خوب نیست  

اون طرز فکرش تو قدیمه من مادربزرگم ۳۱سالگی نوه دار شده الان ۷۱ سالشه  ولی کلا ازدواجم وقت داره ...

این قدر ازدواجای اطرافم چرت و مزخرف بودن که حد نداره 

یه نفر اطرافم نیست که زندگی درست ودرمون داشته باشه اصلا زده شدم از ازدواج

دیروز اتفاقا قرار بود با یه آقایی آشنا بشم شماره خونمونو بهش دادم گفتم مشخصاتمو از مامانم بپرس

این قدر ازدواجای اطرافم چرت و مزخرف بودن که حد نداره  یه نفر اطرافم نیست که زندگی درست ودرمون ...

اره دیگه ۳۰ وقت ازدواج خاله من مثل شما میگفت نمیخوام ازدولج کنم ۴۸ ساله که شد گفت اشتباه کردم الان احساس تنهایی میکنم ازدواج کرد ،،همبشه میگه کاش زودتر ازدواج میکردم حداقل از زندگی لذت میبردم بچه دار میشدم 

اره دیگه ۳۰ وقت ازدواج خاله من مثل شما میگفت نمیخوام ازدولج کنم ۴۸ ساله که شد گفت اشتباه کردم الان ا ...

یعنی پشیمون میشم 

من خیلی دختر مستقلی هستم حوصله آقا بالاسر ندارم 

به کارمم بی نهایت اهمیت میدم 

از طرفی از ازدواج سنتیم بدم میاد

حالا نمیدونم آخرش چی میشه سپردم دست خدا

یعنی پشیمون میشم  من خیلی دختر مستقلی هستم حوصله آقا بالاسر ندارم  به کارمم بی نهایت اهم ...

بله خاله منم شاغل بودن گفتم احساس تنهای میکردن سن که بره بالا همینه ادما همدم میخوان .،،پس به وقتش ازدواج کنی بهتره