2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه پیام نور چرا ازمون استخدامی بانک و اموزش پرورش میتونم شرکت کنم ولی احساس میکنم شانس قبولیم کمتره ...

انشالله امسال قبول بشید

فرهنگیان قبول شدنش سخت شده به خصوص چند سال اخیر ولی با برنامه درس خوندن و تلاش میشه

چه خوب من خیلی دوست دارم ولی کلا خیلی بی هنرم  

شما رفتید کلاس تا متوجه شید بی هنرید؟

منم اگه کلاس نمیرفتم و یاد نمیگرفتم هنری بلد نبودم

شما برید کلاسای هنری ای ک دوست دارید  اگه یاد نگرفتید اون وقت میتونید به خودتون بگید بی هنر

حتی اگه یاد هم نگرفتید نباید خودتونو سرزنش کنید

شاید استعدادتون یه چیز دیگست

انشالله امسال قبول بشید فرهنگیان قبول شدنش سخت شده به خصوص چند سال اخیر ولی با برنامه درس خوندن و ت ...

مرسی عزیزم

شما برنامه خاصی داشتی؟من میخوام تو۳ الی۴ماه جمع بندی کنم نتیجه هم بده اگه لازم باشه مجبورم چنتا درسم حذف کنم که بقیرو بیشتر تست درست بزنم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
چه رشته ای میخواید کنکور بدید؟

راستش نمیدونم چی خوبه ولی خب اموزش ابتدایی علاقه دارم شما کدوم رشته اید؟

راستی یه سوال دارم شما شماره تماسی ازمسئول اموزش یا دانشگاهتون دارید

من از چندجا بجز خود دانشگاه پرسیدم گفت توکنکوربخاطز مدرک کارشناسیم محدودیت ندارم اما ازخود دانشگاه نپرسیدم.مثل اینکه قبلا نمیشد الان میشه

مرسی عزیزم شما برنامه خاصی داشتی؟من میخوام تو۳ الی۴ماه جمع بندی کنم نتیجه هم بده اگه لازم باشه مجبو ...

من رشته ریاضی کنکور دادم

آزمون های قلم چی پیش دانشگاهی شرکت کردم ۱۶ تا آزمون

با برنامه قلم چی و آزمونها هم درس میخوندم و مرور 

درس های عمومیم با مرور و نوت برداری خوب زدم تقریبا

درس های تخصصی مثل ریاضی و فیزیک هم فقط باید انواع تست کار کرد، هرچی بیشتر تست کار کنی بهتره

راستش نمیدونم چی خوبه ولی خب اموزش ابتدایی علاقه دارم شما کدوم رشته اید؟ راستی یه سوال دارم شما شما ...

من دبیری ریاضی هستم

فکر نکنم مشکلی داشته باشه

ما خودمونم کلاسمون دانشجوی رشته مهندسی برق داشتیم دو سال خونده بود و انصراف داده بود و دوباره کنکور شرکت کرده بود، درس های عمومی بین همه رشته ها که دانشگاه قبلی پاس کرده بود، انطباق دادن براش و نیاز نبود فرهنگیان دوباره بخونه

من رشته ریاضی کنکور دادم آزمون های قلم چی پیش دانشگاهی شرکت کردم ۱۶ تا آزمون با برنامه قلم چی و آز ...

من رشتم انسانیه

متاسفانه تااخر دی درگیر امتحاناتم بودم اصلا فرصت نداشتم بخونم فکرکنکور یهو به سرم زد مخصوصا دیدم که شرایط سنی فرق کرده😢خلاصه یکم موندم چیکارکنم