2777
2789
عنوان

شانه یخ زده

439 بازدید | 3 پست

یکی از بیماری های شایع در شانه، شانه یخ زده یا Frozen shoulder می باشد. این بیماری در بسیاری از افراد بدون علت خاصی ایجاد می شود و اغلب موارد خود به خود در طی مرور زمان بهبود می یابد. برخی عوامل مانند بیماری زمینه ای دیابت، پرکاری یا کم کاری تیروئید، دیسکوپاتی مهره های گردنی و مصرف یک سری داروها می تواند زمینه ساز ایجاد شانه یخ زده در بیماران گردد.

مشخصه ی این بیماری شروع درد خود بخودی و معمولا بدون علت در شانه است، که به مرور و بصورت پیشرونده محدودیت حرکتی در مفصل را به دنبال دارد. یعنی ممکن است فرد بدون هیچ مشکلی شب بخوابد و صبح با درد شدید از خواب بیدار شود و موهایش را با درد شانه بزند یا به سختی کیف پولش را در جیب پشتی شلوار قرار دهد. این بیماران معمولا با مشکلاتی از قبیل: درد های شبانه و بیدار شدن از خواب هنگام حمله های حاد، درد در حرکت و همچنین حین حمله ی حاد آن در زمان استراحت و درد در عضلات پشت گردن و شانه مواجه هستند.

ادامه مطلب

#جراح متخصص شانه

#درمان شانه یخ زده

#دلیل شانه یخ زده

#فوق تخصص شانه

من یکی از نزدیکام شونه درد داشت دکتر بهش گفته بود مشکل شانه یخ زده داره با چند جلسه فیزیوتراپی خوب شد

کلینیک سینوهه در شریعتی میرفتن درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

پیج اینستاشون

اینم کانال تلگرامشون که خیلی مطالب آموزنده ای داخلش هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درمان قطعی و کاملا گیاهی بیماری شانه یخ زده ( شانه منجمد یا  کپسولیت چسبنده ی شانه )  :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816