2777
2789
عنوان

برنامه ریزی 😉👌کمپین تمیزی خونه

201 بازدید | 17 پست

سلام خانم هایی که مثل منن بیان بیزحمت 

چیکار کنم خونم همیشه مرتب باشه

کم پیش میاد مرتب باشه😑

بیاین کمپین بزنیم برای تمیز نگه داشتن خونه

دوس دارم خوش اخلاق باشم برای صبور شدنم یدونه صلوات میفرستی😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه منم همینه.هرروز از صب تا شب با دوتا بچه کوچیک کار میکنم شب ک شوهرم میاد تمیزه ۵ دقه بعدش بمب انگار زدن وسط خونه.

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!

نه.به.کمپین.تمیزی.خون# ه

بگیر.بخواب#  

سخت.نگیر#  

امضا یک تنبل!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خستم از 2تا،الان بیدارم بیشتر کارامو کردم.  هرچیزی برمیداری بذار سرجاش رمز موفقیت همینه

خسته نباشی عزیزم

نمیتونم سختمه خیلی کم حوصله ام

دوس دارم خوش اخلاق باشم برای صبور شدنم یدونه صلوات میفرستی😶