2777
2789
عنوان

بی بی

85 بازدید | 15 پست

خانما ما نامزدیم الان پریود من ۱۲ روز عقب افتاده و تقریبا ۳ هفته از رابطه مشکوک گذشته بی بی چک هم مارک خوبی بود که خطاش کمه منفی شد اعتماد کنم به جوابش؟ 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره

عه واقن گلم 😍چون خیلی عقب افتاده اگه باردار بودم نشون میداد نه حالا الان یادم افتاد ۱۴ روز عقب افتاده ربطی به بارداری نداره نه؟

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
از بدی بهتره

شنبه میدم امروز یک بارم بی بی میزنم 

برو آزمایش بده خیالتو راحت کن اگه منفی بود برو دکتر که برای عفونت و اینا بررسی بشی

ینی این بی بی امکان داره درست نباشه خیلی گذشته ها از رابطه ء پریودم ۱۴ روز عقب افتاده

هاعامو اعتماد کن..فوقش برو ی ازمایش بده تا خیالت راحت بشه..اگ اولین بارت بوده.. برا رابطه مشکوکت ک ع ...

من ذاتا رابطه مشکوکم دخول نداشت ببخشید راحت میگم سطحی بود من باکره ام 

ینی این بی بی امکان داره درست نباشه خیلی گذشته ها از رابطه ء پریودم ۱۴ روز عقب افتاده

وقتی ۱۴ روز بگذره قطعا بود نشون میداد

ولی برا راحتی خیال خودت میگم

ولی دکترو حتما برو برا اینکه بفهمی چرا عقب انداخته

وقتی ۱۴ روز بگذره قطعا بود نشون میداد ولی برا راحتی خیال خودت میگم ولی دکترو حتما برو برا اینکه بف ...

فک کنم گلم از عفونت و قرص آخه عفونت داشتم قرص میخوردم ذاتا میگم رابطه سطحی بود من تا حالا دخول نداشتم با نامزدم 

خوب پس چیزی نیس. عفونت هم که داشته باشی باید رفع بشه.جدی بگیر 

اره گلم قرص میخورم ولی خیلی کم عفونت ام کم شد باز باید برم دکتر

اینکه ۱۴ روز عقب افتاده خودش مهمه.باید بررسی بشه

میرم عزیزم این ماه عمل دارم ذاتا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز