2777
2789
عنوان

گرفتن حضانت فرزند توسط زن برادرم بعنوان هدیه روز زن !

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 114 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درد بلای داداشت بخوره تو فرق سر شوهرای بعضی کاربرای سایت

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
عجب خری برادرت..ببخشیدااااا

چرا؟ مرد فقط باید زورگو باشه و ب زنش و خواسته های زنش احترام نزارع ک خر نباشه؟؟ شما خانم نیستی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

این زن اگه با اعتماد و اطمینان و عشششق کامل با برادرتون ازدواج میکرد فکر این چیزا تو سرش نبود و درخواست اینچیزارو نمیکرد!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
دیگه هیچی برادرم نداره. زنش مث مرد همه چی داره .مساوی شده با برادرم !

نه دیگه یک هیچ جلوعه زن داداشت😐

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔