2777
2789
خودمم از زندگی سیرم تو عکس یکی از چشمام کوچیک تر میوفته و... ولی تو ابنه عالیم

ببین من شدید بد عکسم بعد خیلی دربارش خوندم و نوشته بود تصویر اینه واقعی نیست چون معکوسه

تصویر دوربین گوشی اصلا واقعی نیست چون چشم مسلح هست

اگه میخوای قیافه ی واقعیتو ببینی یه اینه کوچیک بردار برو ی جلوی یه اینه ی بزرگ از توی آینه کوچیک خودتو تو آینه ی بزرگ ببین

قیافه ی اصلی همینه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی کلا درگیرم فک کن دیگران مارو به شکل دوربین پشت گوشی ببینن😭

فک‌نکنم چون همه از قیافم‌ تعریف میکنن 

ولی تو عکس 😬😬😬افتضاح

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
ببین من شدید بد عکسم بعد خیلی دربارش خوندم و نوشته بود تصویر اینه واقعی نیست چون معکوس تصویر دوربین ...

اها 

بعد اینه کوچیکو کدوم سمتم بگیرم؟؟

میشه از توی اینه بزرگ انعکاس خودمو ببینم؟؟

ببین من شدید بد عکسم بعد خیلی دربارش خوندم و نوشته بود تصویر اینه واقعی نیست چون معکوسه تصویر دوربی ...

خط اخر 

چجوری ؟

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
اها  بعد اینه کوچیکو کدوم سمتم بگیرم؟؟ میشه از توی اینه بزرگ انعکاس خودمو ببینم؟؟

هر سمتی میتونی بگیری قشنگ میتونی بچرخونی

بعدش از تو آینه ی بزرگ خودتو تو اون اینه کوچیکه ببین

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
ببین من شدید بد عکسم بعد خیلی دربارش خوندم و نوشته بود تصویر اینه واقعی نیست چون معکوسه تصویر دوربی ...

عزیزم من اینکارو میکنم

اینه رو میگیرم یه سمتم جلوی یه اینه بزرگ می ایستم

بعد انعکاس یعنی همون تصویر عکس شده هم توی اینه کوچیک قابل رویته هم اینه بزرگ

تو هر کدوم خودمو ببینم درسته؟

خط اخر  چجوری ؟

ببین اینه کوچیکو بردار مثلا سمت چپ صورتت قرار بده بعد از توی آینه ی بزرگ خودتو توی اون اینه کوچیکه ببین

عزیزم من اینکارو میکنم اینه رو میگیرم یه سمتم جلوی یه اینه بزرگ می ایستم بعد انعکاس یعنی همون تصوی ...

آفرین عزیزم درسته مهم اینه که از یه اینه ی دیگه خودتو تو یه اینه ی دیگه ببینی