2789
چرادلت بگیره الان هیچ دردی نیست که درمان نشه عزیزم فقط ازدکترت بپرس که نیازی به درمان داری یانه حتم ...

اره دوباره پیش یه دکتر دیگه نوبت گرفتم اگه اونم همین احتمالو داد سریع میرم برا درمان جدی تر.ممنون که جواب دادین🌹🌹🌹

بله

۱۳۹۰/۰۷/۰۹ - ۱۰:۲۰ - کد خبر: 33967
سلامت نیوز : بیماری قوز قرنیه یا كراتوكونوس به نسبت شایع بوده كه به طور مادرزادی ایجاد می شود و می تواند سبب آستیگما تیسم بالای چشم شود.
دكتر علیرضا رجعتی حقی فوق تخصص شبكیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:بیماری قوز قرنیه یا كراتوكونوس  keratoconus یك بیماری به نسبت شایع و مادرزادی است.
وی تصریح كرد: در این بیماری انحنای قرنیه چشم از حالت طبیعی بیشتر است.

سلامت نیوزبیماری قوز قرنیه مادرزادی است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دوباره پیش یه دکتر دیگه نوبت گرفتم اگه اونم همین احتمالو داد سریع میرم برا درمان جدی تر.ممنون که ...

خواهش میکنم 

بروپیش فوق تخصص قرنیه 

پیش چندتادکتربرو 

وحتمابگو اگر من باید کارحاصی انجام بدم بگیدچون ممکنه بهتون نگن ...دیدین که متاسفانه دکترا یکم بیخیالن نسبت بخ جون مریض

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
۱۳۹۰/۰۷/۰۹ - ۱۰:۲۰ - کد خبر: 33967 سلامت نیوز : بیماری قوز قرنیه یا كراتوكونوس به نسبت شایع بوده ك ...

عزیزم اینطورنیست 

هرمطلبی ام تو نت صحیح نیست 

من عموم فوق تخصص قرنیه هستن

همینطور برادرم 

پس بی علم حرف نمیزنم 

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
عزیزم اینطورنیست  هرمطلبی ام تو نت صحیح نیست  من عموم فوق تخصص قرنیه هستن همینطور برادر ...

منم بی علم صحبت نمی‌کنم فقط صرف نت نیست شما از داداش و عمو بپرس بیشتر ریشه مادرزاد و ارثی داره در اکثر موارد

اره واقعا بعضیاشون واقعا ادمو دق میدن تا یه کلمه حرف بزنن

وتشخیص غلط ...نگران نباش خیلی شایعه عزیزم 

منم بی علم صحبت نمی‌کنم فقط صرف نت نیست شما از داداش و عمو بپرس بیشتر ریشه مادرزاد و ارثی داره در اک ...

خیر اینطورنیست قطعاپرسیدم عزیزم

شمااگه علم کافی داشتی باورنمی کردی که چشم طرف ودراوردن پس بامن بحث علمی نکن

شبتون بخیر

ریپلای نکن گلم من نمیخونم ریپلای هارووقتی ازتاپیک رفتم 

موفق باشی

خیر اینطورنیست قطعاپرسیدم عزیزم شمااگه علم کافی داشتی باورنمی کردی که چشم طرف ودراوردن پس بامن بحث ...

چه مغرور .... چنانچه علمی هم داشته باشید یا از خانواده با سوادی باشید با این لحن صحبت مفتم نمیارزه. علم کنار تواضع زیباست 

منم بی علم صحبت نمی‌کنم فقط صرف نت نیست شما از داداش و عمو بپرس بیشتر ریشه مادرزاد و ارثی داره در اک ...

بله کاملا حرفتون صحیحه....قطعا مادرزادی نیس ولی احتمالشو دادن ک ممکنه ارثی باشه...من خودم دارم با اینکه عمل کاشت لنز کردم اما بعد ۴ سال خوب نشدم و دوباره برگشته