2777
2789
وایییی تو خیلی متنای قشنگ نوشتی نویسنده ای؟کانال نداری؟

سلام 

ن جان 

نویسنده نیستم همینجوری مینویسم 

ن ندارم حمایت نمیکنن منم دنبالش نیستم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا منم خوب نیست البته. یعنی مث همیشس

من چند روز بود سر میناوند ناراحت بودم

امروزم که انصاریان 

از غروبه فقط گریه کردم 

کاربرا هم یا سر کادو نگرفتن ناراحتن یا سر فوت انصاریان یا ترس واکسینه نشدن 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

سلام  ن جان  نویسنده نیستم همینجوری مینویسم  ن ندارم حمایت نمیکنن منم دنبالش نیستم

به نظرم دنبالش باش،استعدادشو داری ازش استفاده کن

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃

برای اینکه من یه مدته بیکارم زیاد میام تو سایت 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
سلام  ن جان  نویسنده نیستم همینجوری مینویسم  ن ندارم حمایت نمیکنن منم دنبالش نیستم

وایی چه حیف من دیشب همش تو تایپیکات بودم خیلی حیفه قلم خوبی داری حتی امضاتم چیزای جالب مینویسی کاش یه پیج اینستا میزدی😢

به نظرم دنبالش باش،استعدادشو داری ازش استفاده کن

دوست دارم ی روزی کتاب بنویسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وایی چه حیف من دیشب همش تو تایپیکات بودم خیلی حیفه قلم خوبی داری حتی امضاتم چیزای جالب مینویسی کاش ی ...

من اصلا با اینستا حال نمیکنم 

ی پیج شخصی دارم ک گاهی استوری میزارم از عکسایی ک میگیرم 

درخواست دوستی دادم بهت عاشق متناتم امیدوارم یه روزی معروف شی و کتاب بدی بیرون

قربانت روم 

من درخواست قبول نمیکنم اما خوشحالم از اشناییت 

ادمایی مث شما انگیزمو بیشتر میکنن