2777
2789
عنوان

لفن یه لحظه خانمای متاهل👩

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج قبلیم دقیقا ۱۹ساله بودم.. عزیزم یه تا آدم تو این سن حتی شناخت درستی از خودش نداره..چطور میخواد آدم مناسبش رو پیدا کنه؟؟ الان که به گذشته فکر میکنم حتی تعجب میکنم که یک آدم با اون ویژگی‌ها چطور من رو جذب کرد؟!! و یک نکته :

قبل از رسیدن به استقلال مالی هرگز به ازدواج حتی فکر هم نکنم.

خوشبخت بشی😍😍نامزدت چن سالشه

فدات عزیزم لطف داری خوشگلم😍اون ۲٠سالشه

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

خوشبحال دغدغه هاتون☹

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

من 19 و نیم سالگی ازدواج کردم همسرم 30..الان 24 سالمه.. خداروشکر.. روز به روز بهتریم..به لطف خدا.. ان شاء الله شما هم خوشبخت بشی عزیزم..

❤️❤️الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️❤️