2777
2789

الان چند سالی هست با جاری و برادر شوهرم رفت و آمد نداریم.

بچه ها از یه اخلاقش خیلی خیلی خوشم میاد. جوری زندگی میکنه که بهترین زندگی با امکانات الانشه.

من توی خونه لباسهای کهنه و گشاد شده و آویزون و شل و ول و گاهی سوراخ می پوشم. خیلی وقتا حتی موهامو شونه نمیکنم.  زیور آلاتم فقط مال مهمونیای خلاصه. لباس زیرام معمولی و لنگه به لنگه و سوتین هام همه داغون.

عکس به ندرت از خودم میگیرم. سالهاست غذاهامو تزیین نمیکنم چون شاغلم و اصلا فرصت ندارم. 

سالی دو سه بار اصلاح میرم و آخرین باری که آرایشگر موهام رو رنگ کرده ۴ سال قبل بوده . همیشه هم ریشه هام مشکی شده. 

حالا جاریم.  خانه دار. اهل سفر ، تفریح و رفیق بازی. بهترین لباسهای مال لحظه حال هست نه آینده. دست خرج کردنش خوبه. مدام کافی شاپ و رستوران. موهاشو همیشه دکلره و مدام ریشه ها ترمیم میشه. یکسره از خودش عکس میگیره و استوری میکنه  

البته بگم اینطوری نبود. یکدفعه متحول شد.

میخوام بگم کار من اشتباهه. میگم بگذارم لباسام نو بمونه واسه مهمونی های خاص و اصلا لذتش نمیبرم و خیلی کم خرید میکنم.

دوستان میخوام یاد بگیرم به فکر خودم باشم.

شما از سبک زندگی تون بگید. مثل من هستید یا جاریم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بین تو و جاریت متمایل به جاریت

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بین تو و جاریت متمایل به جاریت

خانم

من یه مانتوی لیمویی خریدم دو سه سال پیش. تازه توی حراج خریدم ۷۰ تومن. همچین مواظبشم و نمی پوشم انگار جواهره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من اینو می دونم که آدم باید قشنگ ترین لباساشو و قشنگ ترین ظرفاشو برای خودش و همسرش استفاده کنه، خودتون و همسرتون مهم تر از هر مهمونی هستین.

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

والا من‌شاغلم ولی مثل جاری شما هستم ربطی به خانه دار و شاغل بودن نداره به نظرم تو زمان حال زندگی کردن بهترین کار جاریتون کار خوبی میکنه به نظرم مگه چقدر آدم زنده است 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.