2777
2789
عنوان

مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 48 پست
وای دقیقا اینو که گفتی مشابهش رو دارم.... تکلیف شرعی خودش میدونه!! من حدودا از بیست سالگی تا الان که ...

یه چیزای جالبی اتفاق میفته. حدود ۲ سال پیش یه مهمونی با مادر شوهرم بودم. یه خانمی اومد جلو شروع کرد که چقد چاق‌شدی چرا فکری نمیکنی؟ مادر شوهرم بهش گفت من اصلأ بعید میدونم شما نسیمو دیده باشی. گفت نه تو عروسیش بودم. حالا عروسی ما فکر کن مال ۱۵ سال قبل بوده. مادر شوهرم بازم گفت راستش بگم چون شما شهرستان بودین دعوتتون نکردم‌ . تو عروسی عروس قبلی بودی که شهرستان بود. فکر کنم با اون اشتباه گرفتی‌ . فکر میکنی از رو رفت نه گفت بهر حال هیچ فرقی نمیکنه باید لاغر کنه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین  شما خیلی باشعورید⚘

نظر لطفته

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
با عصبانیت مثلا چی بهشون میگید؟ آخه حرفم بزنی میگن این چه بی ادبه  حالا خودشون بدترن😂

آره. همه‌میگن تو رو خدا بزرگتره حرمت نگه دار. مثلأ من میگم مگه شما خرج شکم منو میدی. میگم خودش نباید بفهمه منم تو خونه آینه دارم میبینم چاق شدم حالا ایشون باید نمک رو زخم بپاشه . فکر میکنه اگه ایشون نگه خودم نمیدونم

یه چیزای جالبی اتفاق میفته. حدود ۲ سال پیش یه مهمونی با مادر شوهرم بودم. یه خانمی اومد جلو شروع کرد ...

دم مادر شوهرت گرم واقعا، اره متاسفانه این خانم هم تمام عمرش در حال دخالت تو زندگی دیگرانه، من که ننیتونم شخصیتشو عوض کنم. باید رو خودم کار کنم که حرفش برام مهم نباشه

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
وای اینا دیگه کین  ببین بگو به تو چه تمام🤦‍♀️

حالا خوبه من مجردم. بارها دیدم تو روابط خصوص زن و شوهرها هم دخالت میکنه! تو بچه اوردنشون، حتی ببخشید حموم رفتن و... دیگه من چی بگم به همچین آدمی 

بهش چیزی نگفتید خودتون؟

الحمدالله مادر شوهرم که خیلی چاقه برای اینکه یه وقت به اونم نگه بهش گفت باور کن خودتم شکم داری. اینو که گفت ترسید مادر شوهرم یه چیز دیگه هم بگی خداحافظی کرد. دلم میخواست چیزی بگم ولی همسن مادر بزرگام بود خیلی خجالت میکشیدم

همیشه دنبال جواب این سوال بودم: چیکار کنم حرف بقیه برام مهم نباشه؟ انگار دست خودم نیست تاثیر داره

تنها راه حل عزت نفسه. کتابای عزت نفس بخونی و تمرین کنی. و چند سال بعد میبینی یه آدم دیگه ای. ایمان و این چیزا مفاهیم کلیه و اثری نداره . باید مشاوره بره آدم من رفتم عالی بود