2777
2789

در ماه ۲،۳بار مادرشوهرم میاد خونمون 

خواهرشوهرم ۳تا بچه داره همیشه خونه مامانش میزارتشون 

اینم وقتی میاد خونه ما اینارو با خودش میاره حالا یا همشونو یا ۲تاشو یا یکیشونو 

الان ماه پیش ۱هفته مریض بود اومد خونه ما موند مراقبت کردم ازش بهتر شد رفت الان باز اومده دخترخواهرشوهرمم اورده اینام میان اصلا نمیزارن از شبکه کارتن برنامه کودک بزنم اونور یچیزی ببینم خودمم از وقتی باردارم تنبل شدم اصلا راحت نیستم پیش مادرشوهرم نه میتونم بخوابم ظرفامو همون لحظه باید بشورم چون میره حرف میزنه پشتم 

الان ۲روزه اینجان بچش خیلی رو اعصابم میره یدم میخواد براش لاک بزنم یا از سرو کولم بالا میره با موهام ور میره یا یکسره تو اتاقم تمام کشو کمد باز میکنه میام تو گوشی میاد میشینه سرشو میکنه تو گوشیم با جاریم بخوام چت کنم میاد نگاه میکنه از پروفایلش میفهمه بلند میگه اون یکی زن داییه داری حرف میزنی باهاش مادرشوهرمم میفهمه چون نمیزاره ما باهم در ارتباط باشیم 

اصلا اسیرم دیگه الان انقد پرم که یه دعوا با شوهرم فقط آرومم میکنه 😫😫😫😫😫😫

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی خوب توچرازودبزودنمیری خونشون تااون وقت نکنه بیادمامادرشوهرم توی حیاط بودیم همش خونه ی مابودبچه های جاریامم که هرروزخونه ی مابودن   به مادرشوهرت بگودکتربهم استراحت داده

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
چرا اینجورین اینا

😖😖😖دقیقا دوستمم همین حرفو زد 

دارم فقط حرص میخورم دلمم نمیخواد با شوهرم دعوا کنم چون اخرم فقط خودم ناراحتی میکشم

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
ی کم ب جون شوهرت غر بزن سبک شی تا نترکیدی ار حرص😩😩😩

جونش درمیره واسه بچه های خواهرش میخواد بدتر حرصم بده دیگه

اه اه از اینجور آدما متنفرم ، شرایطتتو درک نمیکنن 🤔🤔

بخدا اونجوری نیستما تاحالا چیزی نگفتم ولی دیگه امروز صبرم سر اومد نمیدونم چرا قاطی کردم انقدر دلم میخواد جیغ بزنم 😭😭😭😤

برو خداروشکر کن جدایی ماهی یکی دو بار اینجوریه مال من که شش سال تمام اینجورین...حرف عادیشون میاد اینجا چ برسه ب بقیه حرفاشون

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
بخدا اونجوری نیستما تاحالا چیزی نگفتم ولی دیگه امروز صبرم سر اومد نمیدونم چرا قاطی کردم انقدر دلم می ...

رو دادی بهشون!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤