2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکسن# بخرید

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است!زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند !قادر نخواهند بود با عشق و آرامش مردانشان را در جدال با زندگی همراهی کنند ...

تو‌کشورهایی که واکسن میزنن زیاد زیاد، فوتی ندارن

چه جالب

اینکه آمریکا انگلیس بعد واکسیناسیون گسترده کرونا تو کشورشون جهش کرد و کشته ها هم رکورد زدن رو نمیبینین؟

روزی ۴۰۰۰ کشته آمریکا جووونتون

در ضمن واکسنم خریدن به زودی میزنن

ولی باز اونم خوب نیست از نظرتون

آهان اگه انصاریان آمریکا بود نمیمرد؟

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

اگه واکسن ایرانی مث فایرز بعد تزریق فلجی صورت و فوتی میداد تو آمار هم رشد میکرد

مینشستین فقط تاپیک واکسن نزنید رو مینوشتین

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
مردم وقتی رعایت نکنن همین میشه یه مشت گاو میرن مسافرت و مهمونی میگیرن 

و میرن دربی تماشا میکنن یه عده واسشون تاپیک میزنن

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
ما دنبال واكسن قابل اعتمادهستيم فرقي نداره ساخت كجا 

میارن نگران نباش

چند روز دیگه

فروردینم واکسن هودمون