2777
2789
😂😂😂😂😂😂😂 برگرفته از داستان لاک پشت ها پرواز میکنند

عه خاهر خجالت بکش یعنی دوروغ میگم😒

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

https://uupload.ir/files/qwa8_۲۰۲۱۰۲۰۳_۱۵۵۵۴۶.jpg

مبارکتون باشه

ب شادی بپوشین

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چرا پز عزیزم  خوبه دیگه چرا باید از کادو گرفتن یه همجنس خودمون ناراحت بشیم؟؟  همش باید ...

کاری با تاپیک خیانت ک کتک ندارم

ولی این کارتون باعث میشه نداشته های خیلیا یا داغ دل خیلیا تازه تر و داع تر بشولی دیگه قبول نمیکنین و درک نمیکنین من حوصله قانع کردن ندارم

انقد که دلشون و دنیاشون تنگه 

من به خدا خوشحال میشم 

برای خودمم میخوام ولی برای بقیه رو هم حسودیم نمیشه

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

مطمئنی؟؟؟؟اینهمه تاپیک که میگن کادو نگرفتمو نمیبنین؟

چرا تو نیتی سایت همیشه باید ناله کنیم؟ حق نداریم خوشحالی سهیم بشیم؟ مثلا مهربونی شوهرم و میگفتم می گفتین چرا پز میدی اینکه گفتن نداره ولی اگه میگفتم دعوا کردیم همه میریختن تو تاپیک 

الان تو کامنت ها نوشتن یکی گل گرفته یکی نقاشی از دخترش گرفته کادو بزرگ و کوچیک نداره‌.

2790
2778
2791
2779
2792