سلام من همین هفته پیش نامزد کردم همینجوری موندم که با چه جملاتی به مادر شوهرم تبریک بگم غیر از سلامت باشید و روزتون مبارک چیزی به ذهنم نمیرسه ، کمک کنید خواهشا چندتا جمله بگین
😐😐یعنی چی مگه هرچیزی باید عوض داشته باشه مادرشوهرش بزرگتره ایشون باید اول تبریک بگه دیگه
خود داند
ببخشید برای تبریک گفتن من ندیدم تاپیک بزنن تهش میخوای بگی روزت مبارک دیگه 😆
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
عزیزم تازه نامزد کرده و روز مادره دراصل بعد اونا تبریک بگن؟؟ راهنمایی های الکی ندید خداوکیلی .تبریک ...
خب بگه
مگه حتما باید چیزی که من میگم رو کنه 😑 برا تبریک من ندیدم تاحالا تاپیک بزنن تهش میخواد بگه روزت مبارک دیگه 😆 همینو بگی سنگین ترم هستی + قربون صدقه
امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
من خودم هنوز نامزدم نکردم توی اشنایی هستیم ولی مادرم از رابطمون باخبره .. عشقم پول داده میگه برو واسه مادرت کادو بگیر.. دیگ منم دیدم پولش زیاد بود واسه دوتاشون گرفتم که اونم از طرف خودش بده به مادرش.. اونوقت بعضیا میگن تبریکم نگو زشته بابا نشونه ادبه
بگه مامان جون سلام و اینا بعد بگه قربونتون برم روزتون مبارک باشه انشالله همیشه سلامت باشید سایتون بالا سرمون باشه پایدار باشید لطفتان مستدام و اینا
مرسی از نظرت عزیزم البته من موضوعات خیلیییییییی سطحی تری دیدم که واسش تاپیک زدن که تبریک گفتن توش گم ...
تو گوگلم میتونستی بری گلم گم نشی یوقتییییی😆😆