missroya76 مدیر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 عنوان هدیه روز مرد🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 48 پست سلام دوستان من همیشه دوست داشتم متفاوت باشم 😀مثلا کادوی روزمرد چی میگیرن هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇 1399/11/15 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 کاپشن ، کت تک و کتونی هم خوبه لباس کمی سخته خریدشون سایزشون نشه بازبایدبره تعویض هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 من تصمیم دارم برای بابام یه دست لباس ورزشی یا کتونی بگیرم مامانم هم براش قاب گوشی گرفته خوشبحال باباتون باخانواده خوبی که داره هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 اره یکم درده بی درمان هم بهش میدم دیگه زیادیش میشه عزیزم هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 برای بابام هم حتما پیراهن می خرم مبارکش باشه هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 واسه شوهرم هنوز فک نکردم ولی واسه پدرم ماساژور و برای پدرشوهرم کفش میخرم مبارکشون هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
ننه_الماس عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1123 دست خر میخرم براش😂😂 حتی تبریکم نمیگم تا بفهمه چ بده 😂😂😂😂😂😂وای یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
nastalle عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12169 نمیدونم پارسال واسه پدرشوهرم دوچرخه خریدیمامسال نمیدونم....
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 برا بابام احتمالا پیراهن داداشم تیشرت و پیراهن کلاه دوست پسرمم پیراهن کفش. دوست پسرتون واسه شمالی خریده عایا هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 منم نمی دونم چی بهرم واقعاسخته خریدبرای مرد هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
tani_hatami عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 6010 دوست پسرتون واسه شمالی خریده عایا گوشی و مانتو گرفته... بابا🖤
قطره_ی_باران1 عضویت: 1392/03/06 تعداد پست: 12438 لباس کمی سخته خریدشون سایزشون نشه بازبایدبره تعویض تمام لباس هاشو خودم می خرم سایزش دستمه کیا قبول دارن؟؟؟؟...در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،پیشرفت یک توهم است.
missroya76 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 830 نمیدونم پارسال واسه پدرشوهرم دوچرخه خریدیم امسال نمیدونم.... چیزی که نیازشونه مردا واسه خانواده خودشون خرج میکنن ها هر وقت احساس تنهایی کردی به این فکر کن که میلیونها سلول در بدنت شبانه روز کار میکنن👩🏻⚕و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن سلامتی توعه 🦋😇
زهرا_ماهان عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3955 اره تازه اگه کادوهم بگیریم باپول خودشون میگیریم،من هنوزعقدشرایط درست کردن کیک دسرندارم ببین چیا لازم دارهکیفپاوربانکجا سویچی هست که روش اسمشون با طلا نوشتهعطر و ادکلناسپیکرواسه مردا خیلی سخته گزینه بدی واسه خانما راحته، یه تیکه طلا😄