azazhhhhhhh مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 عنوان خامه کشی کیک | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 27 پست دوستان من کیک اسفنجی درست کردم میخوام خامه کشی کنم به شوهرم گفته بودم خامه نیمه آماده بگیره ولی امادشو گرفته میگه فروشنده گفت اینو خودمون زدیم الان دیگه این خامه رو نباید بزنم؟ سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹 1399/11/15 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssaaddaaf عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 7149 کی میخوای درست کنی؟ بعداً منو تگ کن بیام برات توضیح بدم دعاکن امتحان فردام رو کامل بیارم🌸 شاید هفته دیگه باشه برات صلوات میفرستم❤مرسی .
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 بزار فریز موقع استفاده دوباره هم بزن )بزار بیرون از فریز وقتی یخش بازشد با همزن بزن تا وقتی که رد ... شوهرم گفت فریزر نذار بذار یخچال سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 یه عکس ازش بده ببینیم چطوره فردا صبح هستید بفرستم؟ سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 شاید هفته دیگه باشه برات صلوات میفرستم❤ مرسی من پسفردا وسایلش رو برات مینویسم با نکاتشقبل از درست کردنش هم هماهنگ کن اینجا آنلاین باشم که هرسوالی حین کار برات پیش اومد جواب بدممرسی ❤
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 بزار فریز موقع استفاده دوباره هم بزن )بزار بیرون از فریز وقتی یخش بازشد با همزن بزن تا وقتی که رد ... راستی یخورده ام زدم دیدم داره شل میشه سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 فردا صبح هستید بفرستم؟ باشه عزیزمولی من خامه فرم گرفته میگرم میزارم فریز تا یک ماه هم باشه مشکلی ندارههروقت بخوام درمیارم و فرم میدماگه بزاری تو یخچال آب میشه که و برای کاور و خامه کشی نمیدونم خوب بشه یا نه
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 راستی یخورده ام زدم دیدم داره شل میشه مگه فردا نمیخوای ازش استفاده کنی؟چرا الان زدی؟خب برای همین میگم بزار فریز گلم که شل نشه
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 مگه فردا نمیخوای ازش استفاده کنی؟ چرا الان زدی؟ خب برای همین میگم بزار فریز گلم که شل نشه&nb ... نه امروز یه کیک واسه مادرشوهرم درست کردم واسه اون داشتم میزدم نمیدونم کم زدم یا اصلا کلا نباید میزدم دیدم داره آب میشه فردا هم یدونه واسه مامانم میخوام درست کنم سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 نه امروز یه کیک واسه مادرشوهرم درست کردم واسه اون داشتم میزدم نمیدونم کم زدم یا اصلا کلا نباید میزدم ... پس اونیکه برای فرداست رو بزار توی فریز الان
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 پس اونیکه برای فرداست رو بزار توی فریز الان گذاشتم فردا در بیارم بزنم؟ سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 گذاشتم فردا در بیارم بزنم؟ آره عزیزم۳ساعت قبل از اینکه بخوای خامه رو استفاده کنی از فریز درش بیار و فرم بدهفقط اینکه حواست باشه زیاد نزنی خامه رو چون آب میشهدرحد۷دقیقه کافیهالبته یکی از راه های تشخیص اینکه خامه فرم گرفته اینکه موقع هم زدن خامه خامه به اطراف ظرف پرت میشه
azazhhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 7833 آره عزیزم ۳ساعت قبل از اینکه بخوای خامه رو استفاده کنی از فریز درش بیار و فرم بده فقط اینکه حواست ... اگه هم نزنم و همینجوری استفاده کنم چطور؟ سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
خدای_من_مهربونه عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 4167 اگه هم نزنم و همینجوری استفاده کنم چطور؟ آب میشه موقع بعدش