فقط بگم حسودا با ماشالله وارد شن یوقتی چشم نخورم 😎
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
میبینم ک خیلی دارین حسودی میکنین😁 واس همین میخوام با این کادوی سومم زخمیتون کنم.اینم کادو اصلیم بود ...
اسی لامصب حداقل اون ادرس سایتو کات میزدی😐😂😂
وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️
میبینم ک خیلی دارین حسودی میکنین😁 واس همین میخوام با این کادوی سومم زخمیتون کنم.اینم کادو اصلیم بود ...
پوف
اسی جون یکم کوچیکنیست ... اخه میدونی ما پارسال یکیخریدیم خیلی بزرگ تر بود . ولی بازم خبه ایشالا سال دیگ میشه مث برای ما ب شوهرتم بگو ایقد خسیس نباشه واقا متاسفم😂
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....¿
اره رااااستشمنم یکم بهم برخورد اخه بنز مشکی میپسندیدم ولی خب دیگ خریده
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...