2777
2789
عنوان

امشب چی هدیه گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 135059 بازدید | 1771 پست
نه عزیزم دوتادختر 5ماهه و4ساله دارم شوهرم میگه یه کاری میکنم بری طلاق بگیری

ازپدرم یه خونه وبیست ملیون پول پنچ سال پیش بهم رسید همه روازم گرفت حالامیگه نمی خوامت به هزارویک دلیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روسری و دوشاخه گل  خیلی ناراحتم کاش یه چیز بهتر میگرفت  نمتونمم جلوش ظاهرسازی کنم ما ...

این که عالیه همین که رفته برای تو گل خریده خیلی خوبه کاش شوهر من به جای پول بهم گل میداد البته گفت بریم؟ چیزی برات بخرم ولی من دوست دارم سورپریز شم نه این که باهم بریم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
من میخوام عصر برم واسه خودم کیک و کادو بخرم لازم نیس منتظر بمونیم دیگران به یادمون باشن

به به چ عالی ...چقدر خوشم اومد از طرز فکرت .هر چند من خودم هیچ وقت منتظر دیگران نیستم ولی زیادم کاری برا خودم نمیکنم .آفرین و مرسی ک ب ماهم یاد دادی🌹🌹

یه روسری و دوشاخه گل  خیلی ناراحتم کاش یه چیز بهتر میگرفت  نمتونمم جلوش ظاهرسازی کنم ما ...

خب دیگه کلاتم‌بنداز هوا اینم‌گیرت‌امد 

باور کن‌باورکن من همش‌میگم‌ی‌شاخه گل برام‌بگیر کل خستگیم‌در میره انگار دارم با گودزیلا حرف میزنم‌میگم‌دیگه بگیریم ب دلم‌نمیشه چون‌بهت گفتم

خانما همسرتون ب مادرتون تبریک گفته

مال من ن هنوز.من دیروز غروب ب مامان جفتمون زنگ زدم .شب ک شوهرم اومد گفتم توام ب مامانت بزنگ گفت زدم 😑

حرفی از مامان خودم بش نزدم ک بزنگ بش.امروز پیام دادم ظهر وقت استراحتت اگه تونستی ی زنگ ب مامانم بزن گفت شب میام باهم میزنیم.گفتم من زدم .گفت  بخدا خوابم میاد وقت استراحتو بخوابم گفتم باشه