2777
2789
عنوان

خودتان را نجات دهید ______

112 بازدید | 10 پست

خودتان را نجات دهید ؛

آهنگهای منفی گوش ندهید...

فرقی نمیکنه چه مجاز چه غیر مجاز، جملاتی که زندگی برایم مرگ شده و خیلی جملات مایوس کننده ، که در بعضی از آهنگهاست ، بسیار مخربه، چون تک تک این واژه های منفی در ناخودآگاه شما مینشیند.

به دنبال سوالات منفی نروید چون ذهنتان نیز به دنبال جوابهای منفی می رود مثلا چرا من این قدر بدشانسم؟

چرا کارهایم خوب پیش نمیرود ؟ چرا همیشه ترکم میکنند؟ و بسیاری از این سوالات منفی که سودی برایتان نخواهد داشت . در عوض سوال های مثبت از خودتان بپرسید تا جواب های مثبت بگیرید . بپرسید که چه چیزی خوشحال و موفقتان میکند .

به ذهن بسپارید.

نیازی نیست که پاسخ دهید! ذهن ناخودآگاه به دنبال جواب مثبت میرود و چیزهایی را پیدا میکند که برایتان خوشآیند است....

روانشناسی#  

‌‌ ‌‌‌‌

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مثلا بنا به شرایطی نتو نستم درسمو ادامه بدم و یه چندمدت عصبیم کرده بود ولی الان میگم سارا تو فکن فوق دکترا داری 

و مشکلات رو همیشه یه جور دیگه دیدم 

والان تبدیل شدم به ادمی که همش میخندم 

بزار همه بگن این خله  

به خدا بچه ها همش راسته من الان چند تا تجربه شخصی میگم 

بگو عزیزم

خوشحال میشیم از تجربیاتت بشنویم 🌸

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩
من مثلا بنا به شرایطی نتو نستم درسمو ادامه بدم و یه چندمدت عصبیم کرده بود ولی الان میگم سارا تو فکن ...

خیلی هم عالی

انشالله همیشه لبت خندون

مهم خود ِ آدمه و اون حس خوبی که خودمون به خودمون میدیم و یا هر حس خوبی که حتی از کوچکترین چیزهای پیرامونمون که میگیریم و ....