2777
2789
شکر♥️⁩⁦♥️⁩ نمیدونم منم دو روز پیش بود باهم حرف زدیم از اون روز خبری ندارم ازش🥺 نگرانم خیلی

از وقتی رفتی من دیگه ندیدمش🤔

ینی کجاست😨

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فعال شد😀😀😀😀😀😀 @queen_of_hearts    

من ایشونو میشناسم نیکی؟؟؟

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
من ایشونو میشناسم نیکی؟؟؟

اره این همون 830pargol  هستش

یه کاربریه دیگشع😂😂😂😂❤❤❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره این همون 830pargol  هستش یه کاربریه دیگشع😂😂😂😂❤❤❤

آهان😂😂😂پس میشناسمش😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
نمیدونم خیلی نگرانم 🥺 هی میخوام سر خودمو گرم کنم ولی بازم فکرم پیششه⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

نگران نباش شاید درساش سنگین شده.

شاید نت نداره.

شایدیه مشکلی برا گوشیش پیش اومده

😉میاد

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

با اجازه استارتر عزیز

سلام دوستان روزتون بخیر

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم

ممنونم از بزرگواریتون

#اختلال‌پانیک

#اختلال‌وحشت‌زدگی

#panic_disorder

آهان😂😂😂پس میشناسمش😂😂😂😂

اره غریبی نکن 😜😜😜🤣🤣🤣🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/