2777
2789
عنوان

کادو روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست

دیوانه شوهرم برام گیره روسری خریده اونقده خوشحالم البته قایمش کرده هنوز بهم نداده 😅😍😘😘😘

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.

چه ربطی داشت کارت خیلی اشتباه بود منم شوهرم امسال نتونست چیزی بگیره و یه کیک گرفت و تبریک گفت همینم خیلی برام ارزش داشت چون دیدم تو فکرمه دیگه به کادو و اینا فکر نکردم که بزنه تو ذوقم یکم دیدت رو عوض کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من اگه فقط ی کیک بی کادو برامم میگرفت میپریدم بغلش بعد تو علاوه بر کیکگل هم خرید سوپرایز بشی چی از این بالاتر وقتی وقت نداشته اما بفکرت بوده 

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
من که نه تبریک نه کادو ☹من چی بگم  کار اشتباهی کردی ، شوهر من اگه اینکارا رو کنه از خوشحالی با ...

بیچاره تزئینم کرده☹️

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خب دلم شکست نمیدونم چرا چون هیچ موقع ازش هدیه نمیگیرم انتظار داشتم امشب برام بگیره

عزیزم همین ک وقت گذاشته رفته کیک و گل گرفته و ب فکرت بودع ب نظرم کافیع 

☁️🪐 Ты согреваешь мою душу
ببخشیدا ولی خیلی پرتوقعی ما هنوز زیر ی سقف نرفتیم ولی فقط تولد کادو میدیم اگر ب مناسبت باشه هر هفته ...

خب چون همیشه من براش همه چی میخرم بی مناسبت یا مناسبت هم پول دستم بیاد برای اون خرید میکنم سوپرایز میکنم برای همینم توقع کردم 

دیوانه شوهرم برام گیره روسری خریده اونقده خوشحالم البته قایمش کرده هنوز بهم نداده 😅😍😘😘😘

اخی😍😂😃

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

دوباره یه مناسبت شادی شد و جنگ و دعوا قهرها هم شروع شد

چرا زندگی رو انقدر سخت میگیرید؟

من خداوکیلی اگه شوهرم برام چیزی میخرید ناراحت میشدم. تو این اوضاع موز کیلویی ۶۰ شلوار کردی ۱۵۰ طلا گرمی ۱تومن مثلا چی میخواست بخره؟ با اینکه اصلا هم مشکل مالی نداریم ولی من هم توقعی ندارم. 

همین که تو این اوضاع بیماری و گرونی عمر و جونشو گذاشته کف دستش تلاششو برای خانوادمون میکنه و صادقه و مراقبمونه بهترین هدیه اس. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم همین ک وقت گذاشته رفته کیک و گل گرفته و ب فکرت بودع ب نظرم کافیع 

هیچ وقت ازش هدیه نگرفته میدونه من اصلا کیک دوست ندارم و نمی‌خورم دوس داشتم برام یه هدیه کوچیک میگرفت☹️

دوباره یه مناسبت شادی شد و جنگ و دعوا قهرها هم شروع شد چرا زندگی رو انقدر سخت میگیرید؟ من خداوکیلی ...

شلوار کردی چی بود این وسط😳😂

دوباره یه مناسبت شادی شد و جنگ و دعوا قهرها هم شروع شد چرا زندگی رو انقدر سخت میگیرید؟ من خداوکیلی ...

من اگه خودمم مث اون بودم برام مشکلی نبود ولی من همه پولامو صرف سوپرایز اون میکنم ولی اون چی 😒