2777
2789
عنوان

شوهرم میگه وقتی ازدواج کردیم..

1009 بازدید | 41 پست

همه بهم میگفتن زنت ازت بزرگتره بااینکه خودش خیلی ریزه قدش 169ازش متنفرم من نمیگم بی عیبم ولی من اون موقع هفده سالم بود شوهرم 20 من قدم167ولی چهره جذابی دارم هیچ تا حالا این حرف وبهم نزده چی بگم حتی بهم گفت دماغت خیلی بزرگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا مردا گنده گوزی زیاد دارن جدی نگیر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

با یه ماهیتابه بکوب تو سرش

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

از الان یک پنجم حقوقت و هر ماه میزاریم کنار برا عمل دماغم😁 اگرنه مهریه مو بده 😂

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃