2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم  زنگ زدی؟ چی شد  خیر باشه ان شاءالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 از صبح تو دلم صلوات میفرستم ...

مرسی عزیزم اره خودش تازه بهم زنگ زد گفت میترسم بیام و بریم مشاوره ولی بازم اون حس مضحرف بعداز چن ماه بیاد سراغم اونوقت چیکار کنم منم گفتم دوباره درستش میکنیم انقد عشقمون پاک و خوب هست ک بخوایم هزار بار بخاطرش بجنگیم گفت تورو خدا بهم فرصت بده تا فردا فکر کنم بعد یه جواب بدم دلم نمیخواد همینجور سر سری ب خرفات فکر کنم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
دعای نادعلی را سرچ کن نوشته اگه چند بار بخونید طرف را مسخر خود می کنید درست یادم نیست ، دعای کوتاهی ...

اره شب های جمعه ۱۴ بار ب اسم طرف مقابل بخونی مسخر تو میشه اون میخونم باز اون هفته خوندم 

ان شالله درست میشه ، فقط،یه چیزی به خاطر ا‌ندسعی کن روابطت را با خانوادش خوب کنی چون مردها بعد از از ...

ای بابا خونواده اش انگار من جنم اونا بسم الله ازم فرارین نمیدونم چیکار کنم 

یعنی درست میشه این زندگی من ؟ 

ان شالله ، یکم سیاست داشته  باش ، مواظب باش دل خانواده خودت را هم نشکنی ، فقط از خدا کمک بخواه و  بگو الهی و ربی من لی غیرک یعنی خدایا من جز تو کسی را ندارم