2821
2789
عنوان

خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
خب به هر حال با اون ناخن نماز نمیشه و غسل جبیره گول زدنی بیش نیست ولی یک بار بگو من اینطوری دوست دار ...

هر بار میاد کلی حرف بارم میکنه بفدشم میگه من نمیخوام پشت سرمون حرف در بیاد واسه همین من واسه خودت میگم نمیدونم واسه من واجبه که بهت بگم تکلیف از گردنم ردشه اصلا برو لخت تو کوچه بگرد به من چه به خدا دیگه دیوونم کرده

حل نکرد 

چون میگی مذهبی هستی میگم همه ما یه امتحان تو زندگی داریم امتحان توهم سر و کله زدن با مادر شوهرته یا باید بی ادبی کنی یا باید صبور باشی

حالا یه راه حل قشنگ که خیلی ها جواب گرفتن اینه که تو قنوت نماز براش دعا کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب به هر حال با اون ناخن نماز نمیشه و غسل جبیره گول زدنی بیش نیست ولی یک بار بگو من اینطوری دوست دار ...

خب از لحاط فتوا و شرعی بله و من خودم اعتقاداتی دارم من به خدام و پیغمبرم ایمان دارم نمازمو میخونم غسلمم میکنم مهم اینه خلوص نیت داشته باشی دلت پاک باشه نه مثل درس و مشق بخوای تکلیفت تموم شه خب هر کس یه عقیده ای داره

بگو من فکر کردم واسه رضای خدا میگی مردم که همیشه حرف دارن بزنن

اونو گفتم گفتم مردم همیشه حرف دارن امروز بحثشون واسه ناخنای من باشه فردا یه غلیظترش مباد من یارشون میرن یه چوب برداشتن دارن زندگی مردم چوب میزنن

چطور بحث یه ساعت پیشو از دلش در بیارم

نمیخوام ناراحت بشه چون اونم فردا یه موضل میکنه میره به شوهرم یه جوری میگه دعوامون بشه که نمیدونم باهام بد حرف زد اون ناخنا چیه به پدرشوهرم اینا هنم میگه

من خودم با حجابم اگه قشنگ بخونی گفتم خیلی مذهبی و چادری حجاب تنها به چادر نیست

گلم تو گفتی اون مذهبی و چادریه من ازاد و امروزی!

یه کم دقت کن...حالام که میگی با حجابی و مذهبی

بعدم من کی گفتم حجاب فقط به چادره؟مگه نگفتم کاری به پوششت ندارم...ندیدی؟؟؟!!!

نظری حرفی حدیثی؟   

شمام به جای اینکه به حاشیه بری کمکی داری بگو مثلا چی بگم که قانع بشه که هر کس یه جوریه دلش خوشه و هر ...

اخه واقعا بد حرف زدی تو تاپیکت...کمکی هم اگه داشتم میگفتم چون ندارم چیزی نگفتم...فقط جلو چشم اون زیاد ارایش نکن و یه کم با حجاب تر باش 

نظری حرفی حدیثی؟   

اخه واقعا بد حرف زدی تو تاپیکت...کمکی هم اگه داشتم میگفتم چون ندارم چیزی نگفتم...فقط جلو چشم اون زیا ...

میگم با حجابم فقط چادر سرم نمیکنم و ارایشم کن میکنم تاپکامو بخون توضیح دادم

2824
2823
2791
2779
2792