سلام من با خانوادم در رابطه با پوششم خیلی اختلاف نظر داریم مثلا اون خیلی مذهبیو چادریه من امروزیو ازاد چه جوابی بهش بدم که هم مودبانه باشه هم قانع کننده هم محبت امیز که این بحثا تموم شه و از دلش در اورده باشم من نمیخوام بخاطر اختلاف نظرمون کسی ازم ناراحت باشه
خب به هر حال با اون ناخن نماز نمیشه و غسل جبیره گول زدنی بیش نیست ولی یک بار بگو من اینطوری دوست دار ...
هر بار میاد کلی حرف بارم میکنه بفدشم میگه من نمیخوام پشت سرمون حرف در بیاد واسه همین من واسه خودت میگم نمیدونم واسه من واجبه که بهت بگم تکلیف از گردنم ردشه اصلا برو لخت تو کوچه بگرد به من چه به خدا دیگه دیوونم کرده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب به هر حال با اون ناخن نماز نمیشه و غسل جبیره گول زدنی بیش نیست ولی یک بار بگو من اینطوری دوست دار ...
خب از لحاط فتوا و شرعی بله و من خودم اعتقاداتی دارم من به خدام و پیغمبرم ایمان دارم نمازمو میخونم غسلمم میکنم مهم اینه خلوص نیت داشته باشی دلت پاک باشه نه مثل درس و مشق بخوای تکلیفت تموم شه خب هر کس یه عقیده ای داره
نمیخوام ناراحت بشه چون اونم فردا یه موضل میکنه میره به شوهرم یه جوری میگه دعوامون بشه که نمیدونم باهام بد حرف زد اون ناخنا چیه به پدرشوهرم اینا هنم میگه