2777
2789
عنوان

علی انصاریان

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها این خبرنگار حامد غفاری که واسه صدا وسیماست تو پیچش زده بود ننه علی را تنها گذاشتی سفرت به سلا ...

تکذیب شد الان اکسیژن خونش ۸۰ شد بهتر از صبح

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
بچه ها این خبرنگار حامد غفاری که واسه صدا وسیماست تو پیچش زده بود ننه علی را تنها گذاشتی سفرت به سلا ...

خیلیا برامعروفیت خودشون از اب گل الودماهی میگیرن 

توکل برخدا 

انشاالله این ویروس ریشه کن بشه 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
خیرررر ایشون فقط بنابه معروفیتشون شناخته ترن  انشاالله مردم دیگه هم عبرت بگیرن بلکه رعایت کنن& ...

نه. دعا کنید. قرآن ختم کنید. نذر و نیاز کنید. ولی اینکه کار و زندگی مردم دو روزه شده علی# انصاریان

دیگه شورشو در آوردن. هر صفحه ای باز میکنیم درباره همین موضوعه....

بابا کل تاپیکا شدن انصاریان.... خدا شفاش بده درست ولی روزی چند نفر میمیرن به خاطر کرونا حالا اینست ...

عزیزم خیلی راحت می شه وارد نشیم

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵

این منطق که چون اسم افراد دیگه که مردن نیومده ، پس واسه انصاریانم تاپیک نزنین منطق جالبیه🙂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

آفرین به دیدگاه بسیییار زیباتون

عزیزمی دوستم  

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

همه تاپیکا علی انصاریان شده عمر دست خداست

دست خدا و خورد و خوراک چینیای لعنتی

یه ویروس جدید هم دوباره تقدیم دنیا کردن، بازم از خفاش، تا وقتی این لجنخوارها زنده هستن وضع همینه

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

احیانا نمیخوان واکسن بگیرن؟؟؟ همه کشورا واکسن زدن 😭😭چرا باید همیشه‌ ما عقب بمونیم .هر روز به دروغ میگن واکسن خریدیم آخه کو

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
این ویروس لعنتی ناشناخته اس مادربزرگم خوبه خوب شده بود یک دفعه افتاد مرد

خداببامرزتشون 😔

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح