2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 24 پست
من کافورهم خوردم اینقدهم بدمزه هست ولی خوردم خوب بود ولی چون شوهرم صفرهست بازم من اذیت میشم

ینی چی صفره؟

چیزی مصرف نمیکنه؟

ببخشید ولی خ.و.د.ا.ر.ض.ا.ی.ی داره شاید آخه عجیبه مردی بدون هیچی

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
خب ببین همسرت مشکل داره باید درمان بشه واقعا نمیشه که تا اخر اینطوری ادامه بده  غذاهای گرم ینی ...

دکترگیاهی هم رفت یه عالم داروخورد ولی انگار ریختم توآب داروارو هیچ به هیچ

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرکاری فک کنی کردم

همسرم دوسال هم تحت نظر روانپزشک بود

دو حالت داره:

یا ذاتا سرده که کاریش نمیشه کرد

یا اسکی میره جای دیگه خودشو تخلیه میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من هرکاری فک کنی کردم همسرم دوسال هم تحت نظر روانپزشک بود دو حالت داره: یا ذاتا سرده که کاریش نمی ...

قبل ازبچه دارشدنمون افتضاح جای دیگه بود ولی الان متمعنم که نیست من میگم شاید ازبس قبلا زنای متنوع دیده باوا....ژ.....ن.های مختلف دیگه میلی به من نداره آخه من طبیعی زایمان کردم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

فک کنم شوهر شما هم سندروم مدونا_فاحشه داره 

یعنی زن خودش دکوری خونه فقط جهت خانه و فرزندداری

زن های دیگه لذت بخش و برطرف کننده نیاز

اکر واقعا میخای درمان شه جلسات مشاوره و زوج درمانی برید اونم هزینه و وقت میخواد و همکاری همسر

در غیر اینصورت فقط باید بی خیالش شی اونم از لحاظ روحی و فکری واقعا سخته

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️