3150خوشگل بود بانمک بود الان خیلی قشنگ تر شده قیافه نوزادا بیشتر شبیه همن به مرور چهره نشون میدن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تا اوردنش بدن بغلم گفتم وای تو به کی رفتی اینقدر زشتی خیلی صورتش مو داشت ولی سفید سفید لپای گنده ...
دلت اومد بگی ای خال میده بزرگ بشن شبیه خودت بشن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اولین خیلی زشت بود تو اتاق عمل ولی وقتی یک ماهش شد همه رو هوا میبردنش.تو فروگاه برده بودنش کمموندا بود جا بمونیم از پرواز.دومی تپل و سفید بود خیلی بامزه بود و هست.وقتی بدنیا ااومد دکتر گفت ماشالا جقد نازه دخترم
وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
اینجانب صاحب یه دخمل خوشگل سفید لوپوی چشم مشکی چشم آهویی ۲۲۰۰کیلویی شدم که روز به روز خوشگل تر و شیرین تر شد و به قولی چهرش باز تر شد از همون اول عاشقش بودم همسرم هم همین طور راحت شیر خوردنش بستگی به خودت داره من با این که اون اوایل خیلی خسته وبی حال بودم ولی با تذکر های مامانم تند تند بهش شیر دادم خدا رو شکر الان تاثیرش رو گذاشته و بچه ام همه چیش نرماله😍😍
الان کپی خودمه فقط چشماش شبیه باباشه الان که نفسمه اون موقع هنوز حس مادرانم تکمیل نشده بود😂
خخخخخخخ🤣🤣🤣🤣🤣