2777
2789
عنوان

موکبانگ کار بی شرمانه

2838 بازدید | 31 پست

نظرتون راجب موکبانگ چیه؟؟ واقعا بنظرم یه خانم با شخصیت نمیاد جلو دوربین بشینه از متحویات دهنش فیلم بگیره ملچ ملوچ کنه بزاره مردم ببینن وسط غذا هم که لقمه رو گاز میزنن میگیرن طرف دوربین که گاز زده ی دهنیشونو ببینیم بنظرم توهین به شعور مخاطبه‌.

شاید بگین این یه کار تو کل دنیاست ولی اینطور نیست .تو همه جهان هورت کشیدن غذا کار زشتیه بجز ژاپن که به معنی احترام هست .حالا اونا یه رسم دارن واس خودشون ایرانیا سریع اومدن تقلید کردن والا زشته بخدا زشته. اینارو معروف نکنیم‌. نمونش مایی اسمر اگه دقت کنین تو همه پیجا فشش میدن ولی پیج خودش تعریف میکنن بنظرتون چرا؟؟ چون کامنت فیک میخره بعد تبلیغ میکنه که بنظرم این خودش ینی کلاهبرداری

شاید یکی ببینه و دلش بخواد و نتونه تهیه کنه بهشونم میگی برمیگردن میگن پس چطور پول نت دارن . پول نت ۳۰ تومنه ولی مثلا اون موچی یا میگو هایی که اونا تبلیغ میکنن قیمتش بالای ۳۰۰ تومنه 

انسانم_آرزوست#  

در شان یه انسان نیست از این کارا کنه پس فرقمون با حیواناتی که هرجا غذا گیرشون بیاد میخرن بدون توجه با اطرافشون چیه؟؟

وای من که حالم بهم میخوره مخصوصا ارز اون تیستره که اسمش مهدیسه مثل خرس جلو دوربین با دست غذا میخوره 🤢

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرفاتون مخالفم

دلیلی برای زشتی این کار نمیبینم

انساس،انسان هست

هیچ کاری نیست که برای زن زشت باشه و برای مرد نباشه

این جمله مسخره "در شان زن نیست" رو منقرض کنید

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

من هیچکدوم فالو ندارم ولی گاهی تو اکسپلورم میان این چینیا خیلی چندش خرچ و خورچ صدا میدن لباشونم تصنعی تکون میدن چندشا

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
دقیقا😐ایرانیا موندن ی کشور ی کار کنه سریع تقلید کنن. کوفت کن دیگه خودت چرا فیلم میگیری😐

دقیقا اخه غذا خوردن هم شد هنر؟؟؟ بجای پیشرفت فقط داریم پسرفت میکنیم 

وای من که حالم بهم میخوره مخصوصا ارز اون تیستره که اسمش مهدیسه مثل خرس جلو دوربین با دست غذا میخوره ...

وای اره من دیدمش اصلا نمیپسندم رفتارشو😐

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

نظر شما اینه ولی خب نظر من این نیست که طبیعیه تفاوت نظر این چیزهایی که شما گفتید رو توش ندیدم 

ولی در خصوص معروف کردن این کار جدیده تو ایران تقریبا  الان خیلی ها زدن تو کارش ولی در مل هر ابلهی رو‌نباید معروف کرد فقط فکر خودشونن حالا چه تو این سبک چه چیز دیگه 

من کاری به خانم با شخصیت ندارم

کلا برام جالب نیست 

حالمو بد میکنه چه خانم چه آقا 

برام عجیبه چطور اینقدر ویو میخوره 

برا من غیر قابل تحمله 

از صدای دهن یا دیدن غذا خوردن بقیه خوشم نمیاد 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

استارتر اینی که گفتی رو نمیشناسم ولی همه تیسترها بدترین رستورانم باشه بخاطر درامد تبلغشو میکنن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
وای اره من دیدمش اصلا نمیپسندم رفتارشو😐

آخه موقع غذا خوردن حرفم میزنه همه محتویات دهنش معلوم میشه، خیلی حال به هم زنه من بلاکش کردم پستاش واسم نیاد

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

دقیقا اونا جز فرهنگشون و واقعا هم بنظرم بیشتر غذاهاشون از لحاظ خاص بودن و عجیب بودن طرفدار داره ولی یه چند نفر هموطن که از غذاخوردنشون کلیپ میگذارن با همون طرز خوردن و سروصدا واقعا جالب نیست چون این جز فرهنگ ما نیست 

تقلید_نکنیم😑#  

بزرگ#شویم#  

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

به شخصه از دیدن موکبانگ حس خوبی نمی‌گیرم ولی ربطی به شخصیت نداره. یه سبک حالا یکی انجامشو شایسته نمی دونه یکی این کار رو‌ دوست داره

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم