سلام دوستان من زانوهام از پاهام یه درجه تیره تر و چون پاهام سفیده خیلییی تو ذوق میزنه،واقعا هرچی راه حل سنتی بود من امتحان کردم انگار نه انگار، کسی راه حل قطعی داره؟
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
💏هــــم نــفــسـ💏:
✨🍂
هر زنی...
برای لبخند زدن درآینه
باید مردی را داشته باشد که:
با شانه انگشت هایش
گره دلتنگی موهای بلند زن را
باز کند و بگوید:
هرجور که باشی، زیبایی...
💏هــــم نــفــسـ💏:
✨🍂
هر زنی...
برای لبخند زدن درآینه
باید مردی را داشته باشد که:
با شانه انگشت هایش
گره دلتنگی موهای بلند زن را
باز کند و بگوید:
هرجور که باشی، زیبایی...
سلام. چندروز پیش یکی از دوستان، متاسفانه اسمشون یادم نیس، گفتند برا تیرگی زیر بغل، عسل و جوش شیرین، به نسبت برابر گذاشتند، وباینکه زمان کمی صبر کرده بود، روشن شدنش محسوس بوده با همون یکبارو زمان کم! خودم امتحان نکردم. روش های دیگه هم که دوستان گفتند رو زیاد شنیدم، ولی خیلییی زمان میبره، مداوم باید باشه!
من سیب زمینی و آبلیمو برا بکینی و زیر و یغلم استفاده کردم شدیدا روشن شد .دسگه یماه زمان میبره .اما خواهرمم کرم سروینا روشن کننده بدن استفاده کرد اونم خیلی خوب بود .من سالها پیش دکتر رفتم برا زانوهام بهم کرم مرطوب کننده ثمین داد .گفت از نشستن رو زمین زانو سیاه میشه .من انموقع استفاده نکردم کرمو
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
عزیزم ابلیمو و سیب زمینی خوبه ولی خشکی پوست میاره . منتهی بهرته از کرم رفع تیرگی والنسی یا لوسیون الوورا والنسی یا لوسیون سفید کننده هالیوود امریکا استفاده کنی من اونقد این سه تارو دوس دارم عاشقشم