2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشم و خییلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 44 پست
عزیزم درست میشه ناامید نباش نشد هم یه بچه از پرورشگاه میارین

صبرم دیگه سر اومده 

بچه از پرورشگاه اوردن هم بد نیست اما فعلا بهتره ثبر کنم 

دوسدارم بچه ی خودمو ببینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصله گفتنشو نداشتم اما میگم شاید تاثیر گذار بود

یه زنی میشناسم زمانی که باردار بوده میگفته خدا بهم پسر بده دختر نده،بش میگفتن حالا پسر هم اونقدا خوب نیست فردا ممکنه خرابکاری کنه همه بگن لعنت بر پدر و مادرش

گفته خدا کنه پسر گیرم بیاد همه تف و لعنت کنن اشکال نداره فقط پسر باشه

حالا ۳تا دختر داره که ازدواج کردن رفتن سر زندگیشون و۳تا هم پسر داره که هر۳ شیشه میکشن و دزدی میکنن،پسر اولیش زن داشت بچه داشت فک کنم بچش الان۲۲سالش باشه اما زنش ازش طلاق گرفت و با۴۵سال سن الان اومده تو خونه پدریش زندگی میکنه

این سه تا پسر هی دزدی میکنن هی میرن زندان همون مادره هم هر هفته میره ملاقاتشون

ضمنا مادره خودش کار میکنه و شوهرشم چون اینا ایجورن کاملا ازش مستقل شدن

خدا هر چی بما بده نباید ناشکر باشیم اون مصلحتمونو بهتر میدونه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
حوصله گفتنشو نداشتم اما میگم شاید تاثیر گذار بود یه زنی میشناسم زمانی که باردار بوده میگفته خدا به ...

خدا کنه مصلحت من تو بچه دار نشدنم نباشه 

اگرنه یک عمر زندگیم به باد میره 

من فقط دلم بچه میخواد 

خدا کنه مصلحت من تو بچه دار نشدنم نباشه  اگرنه یک عمر زندگیم به باد میره  من فقط دلم بچه ...

خخخ منم واقعا خیلی چیزا دلم میخواد

خب دل مشخصه که میخواد اما مصلحت مهم تره

منم خیلی دوس دارم که ازدواج خوبی بکنم اما نمیشه

ولی میدونم که صدسالم تنها باشم بهتر از اینه که ازدواجی بکنم و بعدا پشیمون بشم

یکی بچه گیرش میاد در یه سانحه خودش میمیره و مثلا میبینی بچه یعمر بی پدر و مادر میشه

یکی میبینی بچه گیرش میاد کلی بهش دل خوش میکنه و وابسته میشه اما بچش میمیره

میشناسم مادرایی که داغ جوونشون رو دیدن

خب ادم اینا رو ببینه قطعا میفهمه بچه دار نشدن خیلی خیلی بهتر از اینه ک خدایی نکرده این اتفاقات براش رقم بخوره پس مصلحتمون مهم تره.این ایه قرانه که میگه چه بسا چیزایی که شما ازش اکراه دارید  ولی به مصلحتتونه و چه بسا چیزایی که دوسش دارید و به مصلحتتون نیس

خدا بهتر میدونه

ضمن اینکه ممکنه تقدیر شما این باشه که چند سال دیگه بچه دار بشین.دیدم کسایی بعد۱۴سال بچه دار شدن

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
خدا کنه مصلحت من تو بچه دار نشدنم نباشه  اگرنه یک عمر زندگیم به باد میره  من فقط دلم بچه ...

استارتر اگه پلی کیستیکی قطره ویتاگنوس از داروخونه بگیر  استفاده کن مطمئنم باردار میشی. بروشورشو بخون نوشته چه جوری باید بخوری یه کم‌تلخه ولی عالیه عالی. باردار شدی دعام کن🥰😍

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
بخدا میبینی تو خواب از غصه داشتم دق میکردم .. هر جا حرف بچه میشه بغضم میگیره  خیلی ناراحتم حتی ...

اسم خودت و مادرت بگو تابهت بگم چرا نمیشی

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
بخدا میبینی تو خواب از غصه داشتم دق میکردم .. هر جا حرف بچه میشه بغضم میگیره  خیلی ناراحتم حتی ...

بخاطر استرس نمیشه

بیخیال باش سر یکی دو ماه میشی بهت قول میدم

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘