بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشمگریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگمن خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨👩👧. و اینبار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تودلمخوش اومدی😍. امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت روشنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولویمن💕
بنظرت خیلی فحش ندادی حالاکه مهمونی ودادی کارتو بی ارزش نکن میزاشتی تو خلوت به شوهرت میگفتی خونمون کوچیکه چقد مهمونا اذیت شدن کاش سال دیگه بزرگتر بگیریم جابشیم یا نشد کمترمهمون دعوت کنیم
من هرجامستاجر بودم 60 متر نمیشد همیشه هم مهمون میومد برخوردت خیلی زشت بود
اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺 عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید:الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم
جالب بود برام که مادر خودتونو طفلی خطاب میکنین و تمام فک و فامیل شوهر و مادرشو فحش میدین... همسرتون ...
چرامیگم طفلی چون مامانم خودمم میتونست چیزی بگه اما نگفت فقط بخاطر اینکه بحث ادامه پیدانکنه مادرشوهرم که گفت پسرم پول نداره واست خونه بگیره مامانم منم میتونست بگه پسرت غلط کرد پول نداشت اومد زن گرفت حالا هم که گرفته واسش خونه درست حسابی بگیره
بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍
بنظرم تو فرق میزاری بین مادر خودتو مادرشوهرت حالا اگ خوست نمیاد ازش هم به ظاهر خوب باش اونا هم خانواده همسرت هستن نمیشه که اصلا نیان پیشت اگ مادر شوهرت نبود الان همسرتم نبود
حالا یه بار مهمونی اومدن نباید به روشون میاوردی منم یه سال و نیمه عروسی کردم اوایل ما میرفتیم مهمونی الان همه فامیل دارن انتقام میگیرن ازمون هر هفته یکی میاد خونمون شام، خانواده ی مادرشوهرم و برادرشوهرم هم هر هفته همراه مهمونا میان، هر هفته جمعه حداقل ۱۸ نفر هستیم تو خونه ی ما درکت میکنم ولی خب هر رفتی یه آمدی داره
خانواده شوهر منم خیلی پر رو و وحشی رفتار میکردند منم حاضرجوابی کردم دفعات آخر حالا شوهرم محلم نمیذاره میگه یا میری معذرت یا طلاق.
خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید:الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم
منم بچه م کوچیک پیش اومده چندروز مهمون داشتم اعصابمم خراب شده اما به رو خودم نیاوردم بلاخره مهمونا میرن وقت استراحت میاد اما چیزی ک تو ذهن مهمون ها بجا میذاری مهمه یه خانوم باادب وخوش برخوردمهمون نواز
یا عصبی بددهن که از شوهرت ناراضی
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مشخصه خیلی عصبانی هستی. اما هر رفتاری که میکنی تو زندگی ت تاثیر میزاره. شما ک زحمت ها رو کشیدی شام رو پختی پذیرایی هم کردی ببخشید شدی مثل گاو نه من شیرده. یه نظرم اشتباه کردین. بعد هم هر جوری راجب مادرشوهر فکر کنی و باهاش رفتار کنی اون حس میکنه احتمالا ب خودت هم خوب نبوده علاوه بر اینا که اونم تهش عصبانی شد. در ضمن اگر میخوای رابطه ت با همسرت خوب باشه به مادرش احترام بزار. ا. ر دوس داری ایشونم به خانواده و فامیلت ت احترام بزاره شما هم باید احارام متقابل بزاری. بیانت یک جور بود ک انگار اونا بدن و شما خوب وقتی عصبانیتت تموم شد و آروم شدی بیا به دور از قضاوت کامنت ها رو بخون
عضو گروه @بامدادخمار هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53 قبلا تونستم باز هم میتونم 😊