2789
حسم اینه که همسرتون دوستون داره اما میخواد یه چیزیو بهتون ثابت کنه و مادر شوهرتون به خاطر یه سو تفاه ...

حستونو به منم میگید 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حستونو به منم میگید 

با عرض پوزش و اینکه ممکنه درست نباشه شما یه مقدار وسواس فکری دارین و روحیتون یه مقدار بیش از حد حساسه و سریع حرص میخورین .

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
با عرض پوزش و اینکه ممکنه درست نباشه شما یه مقدار وسواس فکری دارین و روحیتون یه مقدار بیش از حد حساس ...

درسته ، راجب رابطم و آیندم چی

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
با عرض پوزش و اینکه ممکنه درست نباشه شما یه مقدار وسواس فکری دارین و روحیتون یه مقدار بیش از حد حساس ...

عزیزم بینیمو عمل کردم ورمش بخوابه راضی میشم یا عمل باید کنم؟ یا تزریق فیلر

درسته ، راجب رابطم و آیندم چی

خیلی روش حساب باز نکنین .آینده هم که میشه پیشگویی و آینده نگری که از عهده من خارجه.خواهشا حرفامو جدی نگیرین ممکنه آسیب بزنن

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
خیلی روش حساب باز نکنین .آینده هم که میشه پیشگویی و آینده نگری که از عهده من خارجه.خواهشا حرفامو جدی ...

نه منم روش حساب نمیکنم تصمیم خودمه

خیلی روش حساب باز نکنین .آینده هم که میشه پیشگویی و آینده نگری که از عهده من خارجه.خواهشا حرفامو جدی ...

دماغم بگو

عزیزم بینیمو عمل کردم ورمش بخوابه راضی میشم یا عمل باید کنم؟ یا تزریق فیلر

فکر کنم رضایت کلی داشته باشین