2821
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست
از یک طرفم آدم به چیزی که فکر میکنه جذبش میکنه کن اگه به حق طلاق یا طلاق یا چیز بدی فکر کنم جذبش میک ...

نباید ب این چیزافک کنی من حق طلاقم توی دادگاه گرفتم اگ محضری بود ک حالم این نبود....ببین اصن ب این چیزافک نکن این حقت تو....

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دوستم..اینجوری میگین میترسم..تو دوران دوستی مگه نفهمیدین بد اخلاقیاشو..انشاالله خدا سرنوشت تو قش ...

ن تابایکی زیر ی سقف نری نمیفهمی ولی واقعاخیلی محکم باش اصن احساسی برخوردنکن😔مث من پشیمون نشی دورازجونت انشالله خوشبختی بشی ولی شرایطتومطرح کن ک اگ خاس برع الان برع

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
ن تابایکی زیر ی سقف نری نمیفهمی ولی واقعاخیلی محکم باش اصن احساسی برخوردنکن😔مث من پشیمون نشی دورازج ...

واس من بعد4ماه دوستی اومد خواسگاریم ولی خانوادم نذاشتن گفتن غریبه ست..الان دو سال میگذره..ولی فکر کنم از اول شرایط تو نگفتی وگرنه زود دعوا پیش نمیومد..

واس من بعد4ماه دوستی اومد خواسگاریم ولی خانوادم نذاشتن گفتن غریبه ست..الان دو سال میگذره..ولی فکر کن ...

داستان زندگیمووقت کردی بخون....