2777
2789
عنوان

عکس ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
https://uupload.ir/files/5e0w_161441990216337388791.jpg

اینم سونو ۸ هفتمه   دیگه ازاین گرد و چپ تر نیست 

توکل بخدا  انشالله حضرت رقیه و حضرت زهرا س جوابمو بده نذرش کردم   از خودشم گرفتم  این بچه رو   گفتم زیاد وقتی ندارم اگر قراره بهم خدا بچه بده تا قبل از تولدم  بده وگرنه برم دنبال بقیه زندگیم   دلم دختر می خواد   

بقیه شم سپردم دست خودش جدشونه  انشالله کمک کنه پسرم باشه عشق مامانشه    ساداتن  یه احساس خوبیه 

عه راست میگی پس انشاا...که دختره  مال منم نگرفته سر پسرااام پر رنگ بود راستی بوی عرق بدنت چطو ...

اره کلافه شدم جالبه سر اون دوتا از بوی شوهرم متنفر بودم اصلا لباسشو دست نمیزدم الان اصلا بو نمیده  

نمی دونم خودم چرا بو میدم 🤣🤣🤣🤣از بوی عطو ادکلنم بدم میاد همش تو حمومم   حالا دختر یا پسر این چه مدلشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلافه شدم جالبه سر اون دوتا از بوی شوهرم متنفر بودم اصلا لباسشو دست نمیزدم الان اصلا بو نمیده &n ...

ببین دیگه مطمعنم انشاا...دختر میشه 

تورو خدا ب منم خبر بده 

سر پسرا از شوهرم متنفر بودم سر این همش حمومم هم خودم هم دونفر دیگه اینطوری بودن بوی عرق تند میشه 

الانم ان تی رو ب دوستم نشون دادم 

اون گفت دختره 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
اره کلافه شدم جالبه سر اون دوتا از بوی شوهرم متنفر بودم اصلا لباسشو دست نمیزدم الان اصلا بو نمیده &n ...

الان تو واتساپ گفت دختره اون برای ۱۰ت ازدوستامو گفته همه درست

سر پسر دومی میاوررم بالا  از هرچی ترشی بود حالم بد می شد هرچیا   ولی الان ترشی سرکه ای و دوست ندارم بیشتر ملس و شیرین  و میوه و پرتقال و سبزی   اگر اینم پسر باشه من ۳ مدل بارداری و تجربه کردم هرکدوم یه مدل بوده از گوشت و کباب و پیاز داغ مخصوصا خیلی بدم میاد همشم خوابم  

سر پسر دومی میاوررم بالا  از هرچی ترشی بود حالم بد می شد هرچیا   ولی الان ترشی سرکه ای و د ...

من خیلی با استرس عکس و برای دوستم فرستادم 

الان زنگ زد بهش گفتم گفت نه بابا این تابلو دختره 

گفتم عکسش درشته گفت نه از جلو انداخته 

سر پسر دومی میاوررم بالا  از هرچی ترشی بود حالم بد می شد هرچیا   ولی الان ترشی سرکه ای و د ...

انگار ب زمین چسبیدی نمیتونی پاشی تنبل و بی خاصیت نه؟؟؟؟😂😂😂

خدا کنه جفتمون دختر دار بشیم   دوتا پسر که داریم 

دوتا ۴۰ شب حدیث کسا و زیارت عاشورا نذرش کردم

هرچی کرمشون باشه   من تاحالا هیچ چی ازشون نخواستم توبدترین شرایط  خودشون کمک کردن  انشالله این بار جوابمو بدن بچه شماهم دختر باشه  

انگار ب زمین چسبیدی نمیتونی پاشی تنبل و بی خاصیت نه؟؟؟؟😂😂😂

بخدا شوهرم میاد کارای خونه رو می کنه   نه عذا درست و حسابی درست می کنم نه به زندگی بچه ها کلاس نداشته باشن تاساعت ۴ خوابیدم امروزم املا داشت پسر کوچیکه نذاشت بخوابم   بزاق دهنم زیاد شده بود ۳ هفته پدرم دراومد   تا بهتر شدم