2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم با عشقم ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3007 بازدید | 49 پست
منم زمان لیسان دانشجو بودم یه دوست داشتم بایکی ازهمکلاسی های دیگمون صمیمی بود خونشم میبرد دوتاهم بچه ...

وای الان دوستت چیکارمیکنه؟

بچه هاشون چی؟

خداازش نگذره هرزه رو

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
چه مدت با اون پسر دوس بودی؟

حدود 2ماه و نیم ولی با دوست خودم 6سال
از هیچکدومشون توقع چنین کاریو نداشتم اخه خیلی اعتقاداشون باهم فرق داشت دوست من خانواده آزاد و راحت داشت ولی اون پلیس بود مذهبی بود حتی  من ب خاطرش حاضر بودم اونجوری ک اون میخاد لباس بپوشم آرایشمو کم کردم
ولی حالا عکساشونو میبینم اذیت میشم وقتی صورت پرآرایش و بی حجابشو میبینم حس میکنم خیلی بهم توهین شده بدجوری لهم کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچوقت به دوستام راز زندگیم نگفتم نمیگم  نه باهم رفتیم جایی که همسرمم پیشم باشه چه زمان دوس ...

اخه این دوستم خودش باعث آشنایی من با اون شده بود همیشه هم میگففت این پسره زشته باهاش نباش فلان حاال الان خودش  

میدونم الان چقدر داغونی ولی اینطوری خودتو راضی کن که حتما قسمت هم بودند  دیگه هم عکساشونو نبین ...

اونا بلاکم کردن یکی از دوستای مشترکمون خودش عکسارو میفرسته میخام بهش بگم دیگ نفرسته

ای جان😔خیلی سخته اگه من بودم حتمن حسابی از خجالت دوستم درمیومدم🤬🤬🤬🤬 امیدوارم بتونی فراموشش کنی ...

اخه خیلی وقته گذشته ولی هنوز وقتی خبری ازشون میشنوم داغ دلم تازه میشه کنکورم دارم سال پیش  بخاطر کارای اونا رتبم افتضاح شد حالا امسالمم دارن خراب میکنن
من نمیبخشمشون ینی نمیتونم ببخشم  

اونا بلاکم کردن یکی از دوستای مشترکمون خودش عکسارو میفرسته میخام بهش بگم دیگ نفرسته

ولشون کن بابا حق هم بودن چه بهتر تو بدبخت نشدی

یه شاهزاده سوار بر اسب منتظرته خودتو برای انسان های حقیر و پست ناراحت نکن

از دوستت هم بخواه دیگه برات نفرسته شاید آمارتو به اون دوست نامردت  برسونه و ضایع بشی

با هر آدمی دوستی نکن و هرچیزی رو به هر کسی نگو فقط براشون آرزو خوشبختی کن و بزارسون برای همیشه ک ...

نمیتونم بخدا شهریور عقد کردن چندماه قبلشم دوست بودن ولی هنوز نتونستم کناربیام بخدا من اصلا ب این فکرنیستم کاش اون مال میشدا فقط میگم اخه چرا کسی ک انقد بهش خوبی کردم مثل خواهرم بود اینکارو باهام کرد  

ولشون کن بابا حق هم بودن چه بهتر تو بدبخت نشدی یه شاهزاده سوار بر اسب منتظرته خودتو برای انسان های ...

اره شاید
اگ حق هم بودن من چه گناهی داشتم یان وسط ک بازیچشون شدم؟  

اخه خیلی وقته گذشته ولی هنوز وقتی خبری ازشون میشنوم داغ دلم تازه میشه کنکورم دارم سال پیش  بخاط ...

میفهمتت حق داری ناراحت باشی خیلی سخته 

ولی امسال ذهنتو خالی کن کنکورتو عالی بده و تو بهترین دانشگاه درس بخون 

به نظرم خودتو به درجات بالا برسون باور کن رو ریل درس بیوفتی کم کم اونا تو ذهنت کمرنگ میشن اینقدر موفق شو که هم دوستت ازینکه دوستی مث تو از دس داده ناراحت شه هم اون پسره خیانت کار😒

موفقیت تو بهترین راه انتقامته اینکه روز به روز پیشرفت کنی و مطمئن باش وقتی خدا یه چیزیو ازت میگیره میخاد بهترشو بهت بده پس فراموشش کن چون بهترینا در انتظارتن روزی با یکی صد مرتبه بهتر ازون پسر آشنا میشی و خدارو شکر میکنی که اون پسر تو زندگیت نیس

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

وای الان دوستت چیکارمیکنه؟ بچه هاشون چی؟ خداازش نگذره هرزه رو

مردش بهترین بود دوستم خودش کرد هی دوست اینا میبرد خونش میدونی چقدر بهش گفتم خوب نبس ظهری همسرت ازکارمیاد ناهارت بزار لباس ناز بپوش برو پیشواز همسرت بعدازظهر باهم بخوابین

ولی دوستاش میاورد میگف قلبت مشکی

بخداهمسرمن شب میادخونه بااین حال نه راز زندگیم میگم نه دوستی میارم خونه.

بچه هاش شوهرش نداد گف تو فقط بفکر دوست هستی نمیتونم بدم اینام بدبخت کنی

دوستم ادم نشده بود عبرت نگرفته ازدواج کرده بازم میاره دوستاش.... چندبار بهم گف بیام خونتون همسرت نیس که منم قبول نکردم الان دیگه بهش دروغ گفتم همسرم میگه به دوستات بگو زنگ اینا نزنه یکم ازهمسرم بدگویی کرد چرادستورمیده وزندانی هستی.... دیگه جواب ندادم ازش خبرندارم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
اخه این دوستم خودش باعث آشنایی من با اون شده بود همیشه هم میگففت این پسره زشته باهاش نباش فلان حاال ...

همین دیگه دوست یافامیل ببینن خوبه شروع میکنن ازاینکه شوهرت چرااینجوری اونجوری یادت میدن باعث سردی بعد اختلاف دعوا....

میفهمتت حق داری ناراحت باشی خیلی سخته  ولی امسال ذهنتو خالی کن کنکورتو عالی بده و تو بهترین دا ...

خیییلی ازتون ممنونم حرفاتون خیلی بهم آرامش داد چندباری خوندنمش انشالله هرچی ازخدا میخای بهت بده گلم واسم دعا کن زودتر بتونم ب خودم بیام و ذهنم آزادشه درسامو بخونم

مردش بهترین بود دوستم خودش کرد هی دوست اینا میبرد خونش میدونی چقدر بهش گفتم خوب نبس ظهری همسرت ازکار ...

واقعاعقل نداره والامنم شوهرم بدش  بادوستای مجردیم درترتباط باشم چ برسا ابنکه بیارم خونمون(اینم بگم همشونومیشناسه میدونه کین وچکن میشناسدشون نمیزاره باهاشون حتی تلفنی حرف بزنم)

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
واقعاعقل نداره والامنم شوهرم بدش  بادوستای مجردیم درترتباط باشم چ برسا ابنکه بیارم خونمون(اینم ...

کارخوبی میکنه بخدا بجز لطمه زدن به زندگی چیزی دیگه ندارن