2821
2789
عنوان

ولنتاین کادو بخرم ؟؟تولدش چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست

هعیییییی‌پیر‌شدیم‌رفت😐🚶‍♀️

اهم‌سینگل‌هایی‌که‌در‌تین‌تاپیک‌قرار‌دارین😐

توجه😐

در‌روز‌ولنتاین‌فقط‌مجبوریم‌‌بشینیم‌خونه‌با‌شلوار‌کردی‌استوری‌ولنتاین‌دوستامون‌رو‌نگاه‌کنیم😐

تا‌اطلاع‌بعدی‌بدورود😐#  

یک پایآن تلخ بهتر از تلخیه بی پآیآنه..!
اسی جون ادرس همی خانومی ک ازش رژیم گرفتیو میدی؟و اینکه صورتتم اب شد؟ در رابطه با تاپیکتم نگیر... ...

سلام عزیزم شماره واتس آپ داره میخای؟؟

صورت به ژنت ربط داره برا من نسبت به بقیه رژیمهایی که گرفتم کمتر تغییر کرد 

۰۹۰۵۵۹۵۱۳۱۰

شماره واتس آپشه 

همه توضیح بدم تو این تاپیک کامل گفتم بخونید و اینکه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برا ولنتاین کادو بخر ولی نشونش نده‌.ببین اصلا برات خریده یا ن.اگه خرید بده اگه نه نده.تولدشم‌ک ...

عزیز فقط تعارف میرنه فلان چیزو بخرم نمیخوری و این حرفهاا

منم روم نمیشه تعارفو بگیرم

هعیییییی‌پیر‌شدیم‌رفت😐🚶‍♀️ اهم‌سینگل‌هایی‌که‌در‌تین‌تاپیک‌قرار‌دارین😐 توجه😐 در‌روز‌ولنتاین‌فق ...

والا من سینگل بودم راحتتر بودم الان کلا دغدغه داریم بعدا از جیب ما کم میشه که چیزی اضافه نمیشه 😐

عزیز فقط تعارف میرنه فلان چیزو بخرم نمیخوری و این حرفهاا منم روم نمیشه تعارفو بگیرم

آهان.وضعیت مالیش چجوریه؟بعد چند ساعت بیرونید؟عزیزم‌کاملا مشخص میشه طرف خسیسه یا تعارفی نیست واقعا.

سلام عزیزم شماره واتس آپ داره میخای؟؟ صورت به ژنت ربط داره برا من نسبت به بقیه رژیمهایی که گرفتم کم ...

مرسی گلم

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
آهان.وضعیت مالیش چجوریه؟بعد چند ساعت بیرونید؟عزیزم‌کاملا مشخص میشه طرف خسیسه یا تعارفی نیست واقعا.

وضع مالیش اوکی نیس ولی در حد شام و خوراکی داره دیگه چون کار میکنه 

دو سه ساعت بیرونیم بجز یبار که ی مقدار تنقلات خریده بود دیگه کلااا تعارف میرنه 

وضع مالیش اوکی نیس ولی در حد شام و خوراکی داره دیگه چون کار میکنه  دو سه ساعت بیرونیم بجز یبار ...

چی بگم‌والا🤔منکه میگم فوقش یه جعبه شکلات خوشگل بگیر.یا ازین پکا که توش یه دونه عروسک کوچولوعه قیمتی هم نداره.اگه دیدی اون سنگ تموم گذاشته توام برا تولدش جبران کن.

2828
2791
2779
2792