2777
2789

بذار#  

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایسا تصورش کنم😣😣😣😣

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عه اتفاقادیشب تویه کانال تلگرامی دیدم ولی کانالش یادم نیس😕

زیادگرون هم نبود 

بزن للباس مجلسی ارزان واست میادکانالاش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اینم دومیش

بده برات بدوزن 

مشهد چهارراه راهنماییم لباسای شیکی داره 

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

چ قشنگن🥰

ولی یکم لختی پختی ان😁😅

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩