اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن... یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره... هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه... پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است... کاربری دوممهخودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫 کاربر جدید نیستم❗با بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!
اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن... یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻