2777
2789
عنوان

حس میکنم برای شوهرم تکراری شدم..کمک

10142 بازدید | 148 پست
یه پسر 1 ساله دارم
حس میکنم زندگیم برای خودم و شوهرم خیلی یکنواخت و تکراری شده
دیگه مثل روزای اول عشقول نیستیم
3 یاله ازدواج کردم

راهنماییم کنید
خدایا کمکم کن تو مراحل زندگیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گررررررررررررررررررررررررررررریه
دیشب شوشو توی .... وسط اون حال یهو شکممو دید گفت شکمت چه گنده شده حال آدمو بهم میزنه
منم تو اون وسط زدم زیر گریه
خیلی بهم برخورد
خدایا کمکم کن تو مراحل زندگیم
نه خیر مهریما خانم اصلا هم اینطوری نیست
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عزیزم ورزش کن تا هیکلت خوب بشه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
خوب شاپرک خانم بگو تا شقایق خانم هم استفاده کنه
نمیتونی یه تردمیل بخری شقایق جون؟؟؟؟
من دارم هر روز ورزش میکنم خیلی خوبه ها اندامتو عالی میکنه
شقایق بعد وقتی دید تو داری گریه میکنی حرفی نزد؟
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
ورزش کن به خودت برس تا خودتو جذاب کنی برای خودت وقت بزار
اول دکراسیون خونتو عوض کن
کلا دیگه لباس تکراری تو خونه نپوش
لباسای کهنتو بنداز دور
رنگ موهاتو عوض کن برو باشگاه .برو کلاس شنا

شوشوم همیشه میگه مردا از زناییکه به خودشون ارزش قائلن بیشتر خوششون میاد تا زنهایی که خودشونو ول میکنن
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤