2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 49 پست
چجوری/ تو رو خدا بگو

اوایل جوری بود که وقتی میپرسیدم چرا میری شهرستان می‌گفت دوست دارم تو حق نداری بگی کجا برم کجا بیام نمیخوای بسلامت .منم میگفتم نگفتم که نرو میگم مشکلی پیش اومده که میری ؟ یا زنگ میزنم از ده تا یه زنگم و جواب میداد خلاصه رفتارش خیلی بد بود .ولی من کم نمی‌آوردم زنگ میزدم حتی سالگرد دوستیمون با اینکه محل بهم نمی‌داد براش شیرینی بردم یکم بهش محبت کردم تا تو تنهایی اش یادش بیوفته. بعد کم کم کمرنگ شدم و کلا ولش کردم تو اون مدت استوری میزاشتم که کنجکاو بشه یا کارایی که یادم بیوفته یا حسادت کنه . خلاصه محبت هام یادش افتاد و خودش پشیمون شد مث چی و افتاد دنبالم الان یدیقع دیر جواب تلفن بدم میگه کجا بودی پس دیر جواب دادی.واسه دیدنم مشتاق یا بهش گفتم بری شهرستان از زندگیم پاکت میکنم بهش دستور میدم داد میزنم سرش 🤣 اونم ازم حساب می‌بره 

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همچین مشکلی دارم اما دیگه حوصله خودمم ندارم چقدر میشه لی به لالا گذاشت خب

آره دیگه یکم سیاست میخواد و باید زمان بزاری.ولی بعدش اونوقت اونه که دربدر میوفته دنبالت

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰