2777
2789
عنوان

برای شما یه مرد خوب چه ویژگی هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 109 پست

من الان گیجم

حس بدی دارم

شوهرم پولی ب ی کسی داده اما ازم پنهون کرده بود، الانم ک گفته حس میکنم داره باز دروغ میگه این ک اصلا داده این پولو یا مبلغشو

هیچ وقت تا حالا بی صداقتی ندیده بودم ازش

حس میکنم تا حالا چ چیزا ک ازم پنهون کرده و اونایی ک میدونن دارن به این سادگیم میخندن

شاید بگین الکی بزرگش کردم اما واقعا همچین حسی دارم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ادب منطقی غیرتِ ب جا پرهیز از غیرت بی جا خوش برخورد متین راستگو و حوصلم نمیشه تایپ کنم بایز😑😐😂

چشم

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی   

مرد خوب گیر نمیاد اینم شانس ماهه 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
با پاتزده سال ژندگی مشترک میگم دهن بین نباشه وپشنیبان زنش باشه در هر شرایطی.

موافقم 

مخصوصا حمایت گر بودن

من الان گیجم حس بدی دارم شوهرم پولی ب ی کسی داده اما ازم پنهون کرده بود، الانم ک گفته حس میکنم دار ...

متوجهم دیوار راستی که خراب شه ترک بزرگی میخوره ترمیمش مشکله

بگردی هست

نیست 

😔

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊