2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه مامانو بابامم سرم کلاه گذاشتن فقط بفکر پسراشونن.من هیشکی رو تو این دنیا ندارم

چطور پول دربیارم زندگی کنم وقتی هیشکیو ندارم.بخدا اگه راه داشت تلاش میکردم ولی افتادم دست ۱مشت ادمی که حتی نمیذارن برم سرکار میگن بری سرکار مردا فلان میکنن بهپان میکنن

اخه مامانو بابامم سرم کلاه گذاشتن فقط بفکر پسراشونن.من هیشکی رو تو این دنیا ندارم

خودتو که تو دنیا داری...خداروکه داری تو دنیا

اگه به خدا اعتقاد نداری هم بدون یه چیزی هست که به تو زندگی میبخشه سلول های بدنت تک  تک فرمان هایی که مغزت بهت میدن همه و همه برای یه هدفی هستن 

خودت دست خودت روبگیر از کسی هم تو این دنیا توقع نداشته باش

به خدا اعتماد کن اگه اعتقاد داری کمکت میکنه

دوستان برام دعا کنید
شوهرم هردفعه کتکم میزنه میگم چرا میزنی میگه خقته.میگم بهم پول بده میگه میخوای ازم بکشی نمیدم

عزیزم چرا خودکشی راه های زیادی هست میخوای اذیتش کنی مهریتو بزار اجرا بعدش پشیمون بشه ازکاراش 

یا میبینی درست شدنی نیس جداشو برو راحت ک میشی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
جدی میگم منم الان با همسرم مشکل دارم باعث ناراحتی و بیخوابی من شده منم تنها اومدم تو اتاق نشستم  ...

عزیزم توفکر هیچی نرو بگیر راحت بخاب.فردام صب بلند شو یه آرایش غلیظ بکن لباس جذب بپوش فکر نکنه خبریه آهنگ شاد بزار برقص واس خودت

عزیزم چرا خودکشی راه های زیادی هست میخوای اذیتش کنی مهریتو بزار اجرا بعدش پشیمون بشه ازکاراش  ...

شوهرم پزشکه مهریه منم ۱۱۰سکست میگه قسط بندیش میکنم ولی تا اونموقع کجا بمونم توخیابون که نمیشه.خدارو قبول دارم ولی دیگه زندگی کردن سخت شده.میترسم بخوام طلاق بگیرم مثل دوستام به راه بد کشیده بشم بمیرم حداقل میدونم کسی بهم دست درازی نمیکنه

عزیزم توفکر هیچی نرو بگیر راحت بخاب.فردام صب بلند شو یه آرایش غلیظ بکن لباس جذب بپوش فکر نکنه خبریه ...

خب تو هم همینکارو بکن عزیزم راستش من زیاد به خودم میرسم ولی انگار نه انگار از بس که همیشه منو مرتب دیده دیگه عادت داره

خب تو هم همینکارو بکن عزیزم راستش من زیاد به خودم میرسم ولی انگار نه انگار از بس که همیشه منو مرتب د ...

من اگه ارایش کنم لباس تنگ بپوشم موهامو بندازم بیرون بهم میگه توبخاطر پسرا اینکارد میکنی و بهپ میگه حتما قبل ازازدواج خراب بودی به من نگفت کسی😭😭😭😭

خب تو هم همینکارو بکن عزیزم راستش من زیاد به خودم میرسم ولی انگار نه انگار از بس که همیشه منو مرتب د ...

من مشکلی ندارم گلم خدارو شکر خوبه....

چ خوب ک ب خودت میرسی این عالیه ولی سعی نکن ناراحت نظون بده اونم کیف کنه