2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 39 پست
نه جدا نمیشم

گفتم  نشونه کمبود عزت نفسته   متاسفم برای تو و امثال تو ک ذره ای برا خودتون ارزش قائل نیستین...

مردی که موقع عقد کتک بزنه و تحقیر کنه   خدا داند ۱۰ سال دیگه چیکار میکنه..

آنقدر که تورا میخواهم  بودن خودرا نمیخواهم  "D"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقدیم هنوز 

خودت میدونی ولی قبل عروسی خیلی فکر کن حداقل یه مشاور برو

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نه خانواده ام حمایت نمی‌کنند

باز صحبت کن با  خونوادت    

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
همینه که هست میگن

چی زیاد آدم خوب   ول کن اینو  برو دادگاه درخواست طلاق 

اصلا نمیخواد خونوادت هم درجریان باشن

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
گفتم  نشونه کمبود عزت نفسته   متاسفم برای تو و امثال تو ک ذره ای برا خودتون ارزش قائل نیست ...

خاله من دوران عقد ۱۶ سال پیش اونقدر کتک میخورد از شوهرش همش زیره مشت و لگدش بود ولی الان شوهرش نمیتونه بلندتر باهاش حرف بزنه خالم شده رئیسش

اسی چند سالته  

اون کفتار چند سالشه

22و28

این دفعه  دست ازت بلند کرد صورت جلسه بعد فورا دادگاه 

چیکار میشه کرد 

با خانواده‌ت صحبت کن، این آقا از اول اینجوریه، بعداً تو زندگی چی میخواد بشه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...