2777
2789
عنوان

مگه میشه مگه داریم🙄🤔🤔🙄🙄🙄🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست
چطور؟

یه سِرُم کشف کرده بودن زده بودن ب یه مرد با زنش خوش اخلاق شده بود زنه تعجب می‌کرد 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از چیزی ناراحته با سیاست از زیر زبونش بکش

نخواد حرف بزنه نمیشه کاریش کرد البته اگه مزاحم کوچولو میزاشت کاری میکردم اومد دنبالم که بیا منو بخوابون مجبور شدم برم اونم گرفت خوابید .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
یه سِرُم کشف کرده بودن زده بودن ب یه مرد با زنش خوش اخلاق شده بود زنه تعجب می‌کرد 

به خدا منم همونطوری بودم  چند روز مریض بودم آخ نمیتونستم بکنم میگفت خدایا این درد رو از زنم بگیر بده به من درد کشیدنشو نبینم .

نمیزاشت از جام تکون بخورم همش محبت و رسیدگی میکرد

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خون به جیگر پسرت میکردم همشم میگفتم مامانت شیطااانه🥴😅🥰💔

ووی چقدر ناراحت کننده 

به خدا منم همونطوری بودم  چند روز مریض بودم آخ نمیتونستم بکنم میگفت خدایا این درد رو از زنم بگی ...

نکنه چیز خور شده🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ببخشید توی تاپیکت حرف زدیم😓💔

نه بابا راحت باش .

نکنه چیز خور شده🤣🤣

از مادرشوهرم هیچ چیزی بعید نیست ماهانه ۲۰۰یا ۳۰۰ خرج دعا نویس نکنه روزش شب نمیشه

واااي پس خوبه بچم همش ميگه مامان من زن نميگيرم من تا هميشه ميخوام با خودت زندگي كنم😂😂😂

خودش میدونه همچین چیزی قراره گیرش بیاد هیچی نمیگه

بهش بگو بیاد منو بگیره قول میدم کاری با مادرش نداشته باشم😈😅

از مادرشوهرم هیچ چیزی بعید نیست ماهانه ۲۰۰یا ۳۰۰ خرج دعا نویس نکنه روزش شب نمیشه

یاللعجب# 😵🤯😥