یه مدتی بود که اخلاق شوهرم خیلی خوب شده بود طوری که بهش مشکوک شده بودم که شاید گندکاری کرده وعذاب وجدان داره اما یه مدت مشکلی برام پیش اومد مثل پروانه دورم می چرخید به خدا حس میکردم دوباره دارم عاشق میشم این دفعه عاشق اخلاقش شدم امروز یهویی همه چیز برگشت به حالت سابق انگار دوباره همونطوری شده یه آدم معمولیِ کم حرف .....
مگه این همه تغییر شدنیه؟
من همونو میخوام😭😭😭
خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
یه سِرُم کشف کرده بودن زده بودن ب یه مرد با زنش خوش اخلاق شده بود زنه تعجب میکرد
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به خدا منم همونطوری بودم چند روز مریض بودم آخ نمیتونستم بکنم میگفت خدایا این درد رو از زنم بگی ...
نکنه چیز خور شده🤣🤣
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق