2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه تاپیک هست اونجا داشتن میگفتن که هسچ کلاسی تداره حالا اگه طرف استاد دانشگاه باشه یه چیزی 😢

ول کن هرکی یه چیزی میگه مهم خودتی

یه سری نیس ب جایی نرسیدن یا دوس داشتن فلان شغلو داشته باشن بعد نشده برای تسکین خودشون طرفو نابود میکنن

آره واقعا  حالا شما اگه خیلی علاقه داری اوکیه

من بیشتر بخاطر امنیت شغلی میخوام.خودم لیسانس میکروبیولوژی دارم.برا ارشدوزارت بهداشتم دارم میخونم.ولی زیاد امیدی به استخدام ندارم!بخاطر همون زده به سرم دوباره کنکور دادن.خودمم باردارم دوقلو!

ول کن هرکی یه چیزی میگه مهم خودتی یه سری نیس ب جایی نرسیدن یا دوس داشتن فلان شغلو داشته باشن بعد نش ...

اتفاقا یکی از کاربران هم  روش ریپلی زد همین حرفوزد، 

منم گفتم شاید به همین دلیله اینقدر توهین میکنه

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
من بیشتر بخاطر امنیت شغلی میخوام.خودم لیسانس میکروبیولوژی دارم.برا ارشدوزارت بهداشتم دارم میخونم.ولی ...

عزیزم اخه مشکل اینجاست امنیت شغلی نداره جدیدا پر شده این رشته الانو نبین کروناست استخدام میکنن

من خواهرم چند ساله اصا رسمی نی 

اگه سنت زیر 24 هست دوباره بخون فرهنگیان بیاری

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
ول کن هرکی یه چیزی میگه مهم خودتی یه سری نیس ب جایی نرسیدن یا دوس داشتن فلان شغلو داشته باشن بعد نش ...

والا من اگه سنم میخورد میخوندم برا دانشگاه فرهنگیان.حیف که نمیتونم

اتفاقا یکی از کاربران هم  روش ریپلی زد همین حرفوزد،  منم گفتم شاید به همین دلیله اینقدر ت ...

تو اگ سواد کارتو داشته باشی هرشغلی باشی پرستیژ داره 

اگ نه بخای مث عقب مونده ها رفتار کنی دیگ اصن ارزشی نداره

مثلا معلم داریم انقد شلختس ابرو هرچی معلمه برده پرستیژ کاری رو میاره پایین یا پرستار هس انقد بی سواده پرستیژو میاره پایین ولی درحالی ک پرستار باسواد خیلی هم خواهان داره و باپرستیژه 

اگه علاقه داری بخون امیدوارم موفق باشی

بیشتر میگم کار داشتن برام تو اولویته.خاک تو سر این مملکت کنن که فقط دکترا توش درامد دارن.البته واقعا قصد توهین به دکترهای عزیز ندارمااا.جسارت نباشه.تلاش کردن نون تلاششونو میخورن.حرفم اینه یه جامعه به همه ی شغل ها نیاز داره دیگه.قرار نیستش که همه دکتر بشن آخه

بیشتر میگم کار داشتن برام تو اولویته.خاک تو سر این مملکت کنن که فقط دکترا توش درامد دارن.البته واقعا ...

آره متاسفانه جامعه اینجوریه 

الان شما چرا باید با مدرک میکروبیولوژی بیکار باشی؟ 

تو تمام کشورا میکروبیولوژی جز رشته های تاپه

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺
آره متاسفانه جامعه اینجوریه  الان شما چرا باید با مدرک میکروبیولوژی بیکار باشی؟  تو تمام ...

والا همه جا علوم پایه جزو رشته های تاپ محسوب میشه جز اینجا.میگم حالا میخوام ارشد و دکتری هم بگیرم ولی نهایتا میشم استاد حق التدریسی!مگه اینکه امکانات باشه بری خارج